Til uw verjaardagsfeest naar een hoger niveau met het inhuren van een humoristische act.

Een verjaardagsfeest is unieke gelegenheid waarbij de vriendschap centraal staat

Uw verjaardagsfeest is een speciale gelegenheid, niet alleen voor u maar ook voor uw genodigden. Samen met de mensen die u dierbaar zijn, viert u niet alleen uw verjaardag maar ook uw onderlinge vriendschap en verbondenheid. Uw verjaardagsfeest is een unieke gelegenheid om zowel terug te kijken op prachtige herinneringen als om vooruit te kijken naar nieuwe avonturen. Met het inhuren van een professionele humoristische act zet u uw vriendschap alvast in de verf door te zorgen voor een unieke en onvergetelijke belevenis.

De vele voordelen van een grappige act op uw verjaardagsfeest

Het inhuren van een komische act voor uw verjaardagsfeest heeft vele voordelen:

 1. U toont aan dat u ‘geven’ minstens even belangrijk vindt dan ‘krijgen’. Met het inhuren van een professionele entertainer geeft u immers elk van uw bezoekers een unieke verrassing cadeau.
   
 2. Een origineel typetje of grappig personage is een echte ‘sfeerversneller’. Van bij het onthaal van de genodigden wordt het ijs gebroken en een glimlach  op eenieders lippen getoverd. Uw feest wervelt vanaf de eerste minuut.
   
 3. Hanteert u een welbepaald thema, dan is een humoristische act een grote meerwaarde. Geen poster aan de muur, slinger aan het plafond of banner aan voordeur kan op tegen een levend personage dat naadloos aansluit bij het thema van uw feest.
   
 4. Een originele en doordachte humoristische act zorgt niet alleen voor humor en sfeer, maar draagt vaak ook een boodschap met zich mee. Op een grappige en creatieve manier wordt uw dankbaarheid voor zowel de aanwezigheid als de jarenlange vriendschap van uw genodigden extra in de verf gezet.
   
 5. Het is niet omdat u alle genodigden kent, dat alle genodigden elkaar kennen. Geen nood: u huurt niet alleen een professionele entertainer in, maar ook een ervaren ‘verbindingsofficier’. Met doordachte én verfijnde humor zorgt een humoristische act niet alleen voor de glimlach, maar connecteert u uw genodigden ook op een ongedwongen manier met elkaar.


De druk van uw schouders nemen en meer genieten van uw feest!

Het plannen van een verjaardagsfeest kan vaak een stressvolle en tijdrovende taak zijn. Door een komische act in te huren, kunt u zelf een deel van die druk wegnemen en ervoor zorgen dat uw gasten vakkundig én professioneel vermaakt worden. Dit geeft u ook de mogelijkheid om te ontspannen en samen met uw gasten te genieten van het feest. 

Geen dronken ober, maar stijlvolle én positieve personages

Iedereen kent uit het verleden wel het principe van een ‘dronken ober’ die – met een glaasje teveel op – het kale hoofd van nonkel X poetst, de boezem van tante Y bezingt of wijn morst op de broek van opa Z. Het gegeven van een humoristische act is doorheen de jaren gelukkig enorm geëvolueerd. Vandaag zorgen stijlvolle personages voor verfijnde humor én een positieve boodschap. Uw genodigden worden met respect benaderd en op een originele wijze verrast, bedankt én gecomplimenteerd

Een onvergetelijk kers op uw verjaardagstaart

Als u uw verjaardagsfeest naar een hoger niveau wilt tillen en blijvende herinneringen wilt creëren, overweeg dan zeker om een originele ​​surprise-act in te huren. Deze zorgt niet alleen voor stijlvol, uniek en verrassend entertainment voor uw gasten, maar voegt ook een persoonlijk en uniek tintje toe aan uw feest. U mag dan wel zorgen voor de verjaardagstaart, met het inhuren van een komische typetje of grappige act zorgt u voor een onvergetelijke kers op de taart die nog lang in het geheugen van uw genodigden zal blijven kleven. Contacteer ons via info@lachgasten.be of het webformulier op deze pagina.
U krijgt dan asap onze infobrochure en prijslijst toegestuurd.