Maak van uw jubileum een onvergetelijke gebeurtenis door het inhuren van een originele humoristische act

Een jubileum is veel meer dan een bijzonder verjaardag. U viert immers ook uw jarenlange vriendschap met familie, vrienden, collega’s en/of kennissen. Tijdens een jubileumfeest wordt er in twee richtingen gekeken. U kijkt met uw dierbaren terug naar een reeks mooie herinneringen die u samen hebt beleefd. Maar u kijkt ook uit naar wat de toekomst voor u en uw naasten in petto heeft. Met het inhuren van een humoristische act voor uw jubileumfeest bedankt u niet alleen uw dierbaren voor de afgelegde weg maar zet u tevens de zin in nieuwe belevenissen extra kracht bij. 

Hoe een humoristische act van uw jubileum een écht feest kan maken

Wanneer u een humoristische act inhuurt voor uw jubileumfeest, kan u rekenen op een aantal voordelen:   

 1. Met het inhuren van een professionele humoristische act geeft u aan uw genodigden de boodschap de ‘geven’ voor u minstens even belangrijk is dan ‘krijgen’. U hebt overigens aan een erg origineel cadeau gedacht, want u schenkt aan elk van uw genodigden een unieke belevenis.
   
 2. U kent alle mensen die u uitnodigt, maar de kans is reëel dat uw genodigden lang niet alle aanwezigen kennen. Gelukkig huurt u niet alleen een humoristische act in maar ook een ‘sfeerexpert’ die van bij de aanvang van het feest glimlachjes tovert, het ijs breekt en alzo het woord ‘feest’ vanaf minuut tot de werkelijkheid maakt. 
   
 3. Wanneer u besluit voor u jubileum een bepaald thema te hanteren, kan het inschakelen van een typetje of komische animatie een grote meerwaarde betekenen. Hoe u de zaal ook aankleedt, welke tekst u ook plaatst op de uitnodiging of welke decorstukken u ook voorziet, niets brengt uw thema zo tot leven als een passend personage van vlees en bloed.
   
 4. Een goede humoristische act zorgt niet alleen voor een glimlach maar draagt ook een belangrijke boodschap met zich mee: bedankt genodigden, niet alleen voor jullie aanwezigen maar ook omwille van jullie collegialiteit, vriendschap en/of betrokkenheid.
   
 5. Niet vaak is het voor de gastheer of vrouw zo goed als onmogelijk om elke genodigde uitgebreid te spreken. Een humoristische act kan dit deels ondervangen door als (grappige) ambassadeur van de gastheer op te treden en iedere genodigde de nodige aandacht te schenken. 


Een humoristische act inhuren is zelf méér genieten van uw jubileumfeest!

Het organiseren van een jubileum brengt heel wat voorbereidingswerk én planning met zich mee. Niet zelden is het een behoorlijk tijdrovende en ook wel eens een stressvolle taak. Een humoristische act kan tijdens het jubileumfeest zelf een stukje stress van u wegnemen. U moet immers niet bang zijn of uw genodigden zich wel gelukkig en vermaakt zullen voelen Wat u immers niet mag vergeten is  ook zelf te genieten van het jubileumfeest.

Geen grove komiek maar een grappige en aangename gastheer

Op televisie of in de theaterzaal kan een groffe komiek best wel voor animo en hilariteit zorgen. Voor een jubileum is een dergelijk insteek echter minder gepast. U wil uw genodigden vooral een stijlvolle, warme én positieve verrassing bezorgen. Een professionele humoristische act benadert uw gasten respectvol en zorgt voor subtiele humor én verwondering in plaats van aangebrande, flauwe of grove moppen.

Een blijvende herinnering aan een prachtig jubileumfeest

Een goede humoristische act is een belevenis die de genodigden bij blijft. Het is een verrassing waarover later nog zal worden nagepraat. Net daarom sluit het inzetten van een komische animatie of grappig personage zo goed bij een jubileum, want wat is een jubileum eigenlijk anders dan een mooie bundeling van waardevolle en onvergetelijke herinneringen?Contacteer ons via info@lachgasten.be of het webformulier op deze pagina.
U krijgt dan asap onze infobrochure en prijslijst toegestuurd.