Maak van het personeelsfeest gebruik om uw personeel op een originele manier te bedanken.

Verplicht nummer of hoogtepunt van het jaar?

Een personeelsfeest is vaak een bijzondere gelegenheid. Bij de ene werkgever is het het hoogtepunt van het jaar waar men reikhalzend naar uitkijkt. Bij de andere werkgever is het min of meer een verplicht nummer. Dat laatste is jammer, want een personeelsfeest is een ideaal moment op uw medewerkers op een originele manier te verrassen én bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Het inzetten van een humoristische act kan hierbij een belangrijke bijdrage leveren. 

Hoe kan u uw personeel op een originele manier bedanken?

Het inhuren van een komische act voor uw personeelsfeest heeft vele voordelen:

 1. U toont aan dat u voor uw personeel een stapje verder gaat. Met het inhuren van een professionele entertainer geeft u immers elk van uw medewerkers eigenlijk een origineel cadeau.
   
 2. Een humoristische act die niet alleen zorgt voor een grappig maar ook een warm onthaal zet meteen de trend voor het vervolg van uw feest. Wie hartelijk wordt ontvangen zal zich zelf ook meer op een positieve manier open stellen naar de anderen.
   
 3. Hanteert uw bedrijf een bepaalde doelstelling of missie, dan kan een gepast personage of typetje zeker meerwaarde betekenen. Geen metersgrote affiche, ronkende slogan of wapperende banner kan immers op tegen een levensecht personage die uw doelstelling of missie tot leven brengt.
   
 4. Een doordachte humoristische act staat niet alleen garant voor humor maar draagt ook probleemloos een boodschap met zich mee. Het creëren van sfeer en het toveren van glimlachjes kan perfect worden verweven met het brengen van een oprechte ‘dankuwel’-boodschap. 
   
 5. Bij de wat grotere verenigingen, gemeenten en bedrijven is het niet ongewoon dat niet alle medewerkers elkaar (goed) kennen. Geluk bij een ongeluk : een professionele entertainer is doorgaans ook een ervaren “verbinder” die uw medewerkers op een ongedwongen manier connecteert met elkaar.
   

Een personeelsfeest dat al knalt voor de DJ arriveert

Een DJ is vaak snel vastgelegd voor een personeelsfeest. Een glas, wat eten en dan dansen is immers de aanpak van de meeste feesten. Weet dat ook een humoristische act reeds van bij de aanvang van uw feest voor vuurwerk kan zorgen. De juiste surprise-act met de juiste aanpak en insteek kan probleemloos het ijs doen breken en de sfeer doen opwarmen. 

Op een personeelsfeest houden we het graag positief

Uitlachhumor kan grappig zijn, maar past niet op een personeelsfeest. De ideale act voor een personeelsfeest is de perfecte mix tussen een grappige noot en een welgemeend schouderklopje. Een professionele entertainer zal er probleemloos in slagen om bedankingen, complimenten én humor te mixen in een geloofwaardig personage. Het is ook belangrijk dat al uw medewerkers, van feestvarken tot eerder introvert, evenveel aandacht krijgen én met respect worden benaderd. 

Een goedgekozen act betekent altijd pure winst

Als u tijdens uw personeelsfeest zowel de juiste sfeer wil creëren als een warmhartige boodschap overbrengen, weet dan dat het inhuren van een humoristische act zeker het overwegen waard is. In tijden waar return-on-investment een belangrijke bedrijfsregel is, betekent het inschakelen van een professionele entertainer die een warme bedankingsboodschap naar uw medewerkers brengt niet meer of niet minder dan pure winst. Contacteer ons via info@lachgasten.be of het webformulier op deze pagina.
U krijgt dan asap onze infobrochure en prijslijst toegestuurd.