Een humoristische maakt van je bruiloft een écht feest!

Je mooiste dag, omringt door de belangrijkste mensen in je leven

Vaak wordt een bruiloft of huwelijksfeest beschouwt als de ‘mooiste dag van je leven’. Hoe vaak betuig je immers je liefde aan de meest bijzondere persoon in je leven in het gezelschap van de belangrijkste mensen die je omringen? Het is een dag waarop je niet alleen je trouw belooft aan je partner, maar ook je vriendschap benadrukt aan familieleden, vrienden, kennissen en/of collega’s.

Doorgaans speelt de ambtenaar van de burgelijke stand, de priester, de voorganger en/of spreker een belangrijke rol tijdens de huwelijksceremonie. Het zijn onmisbare personages die horen bij het huwelijksritueel. Maar ook tijdens uw huwelijksreceptie en/of huwelijksfeest kan een (ietwat minder verwacht) personage zorgen voor een unieke en onvergetelijke belevenis.

Hoe een surprise-act voor veel meer dan alleen maar humor zorgt op uw huwelijksfeest

Het inzetten van een komische tijdens uw huwelijksfeest kent talrijke voordelen:

 1. Tijdens een huwelijksreceptie en/of huwelijksfeest worden doorgaans meerdere families, vriendengroepen, kenniskringen en professionele connecties samengebracht. U bent de schakel tussen al deze genodigden die elkaar onderling vaak niet (goed) kennen. Een professionele entertainer is niet alleen de ideale ijsbreker om al deze genodigden op het gemak te stellen, hij is ook een meer dan bekwame ‘verbindingsofficier’ die op een ongedwongen en natuurlijke wijze alle genodigden met elkaar in contact brengt. 
   
 2. U wil als bruidspaar uiteraard iedere genodigde uitgebreid de aandacht schenken, maar dat is vaak een onmogelijke opdracht. Een goedgekozen typetje of een doordacht personage kan u hierbij zonder twijfel helpen. Als “ambassadeur” van het bruidspaar zorgt hij niet alleen voor de glimlach maar ook voor een origineel onthaal, maar ook voor een warm, een gemeend compliment en een oprechte bedanking. 
   
 3. Bij een huwelijksfeest horen cadeaus. Maar hoe zeg je op een originele manier ‘bedankt’ tegen al deze gulle gevers? Met het inhuren van een humoristische act toont u dat ook u aan cadeau heeft gedacht. U geeft immers uw genodigden een onverwachte en originele verrassing cadeau.
   
 4. Bij een huwelijk komt vaak wel wat stress kijken. Loopt alles zoals verwacht? kunnen we iedereen spreken? Voelt iedereen zich op zijn of haar gemak? Een origineel typetje of grappig personage is zowel een ijsbreker als een sfeermaker. Van bij het onthaal van de genodigden wordt het ijs op een stijlvolle, ongedwongen en grappige manier gebroken. Een goede entertainer zorgt niet alleen voor een glimlach maar stelt ook mensen op het gemak en laat hen aanvoelen dat ze écht welkom zijn zodat uw huwelijk van bij de aanvang écht een feest wordt.
   
 5. U trouwt met een chique rode loper, organiseert uw eigen trouwfestival of zet een betoverende tent in het gras? Wanneer u voor een welbepaald thema of een specifieke stijl kiest, dan is een humoristische act een grote meerwaarde. Geen foto aan de wand, slogan op de uitnodiging of speciale auto bij de voordeur kan immers op tegen een levend personage dat naadloos aansluit bij het thema van uw feest.


Minder stress en meer genieten van uw feest!

Aan je huwelijksdag gaat vaak een maandenlange planning vooraf. Het is een soms leuk maar vaak ook stressvolle en tijdrovende taak. Het klinkt wat cliché, maar u mag vooral niet vergeten om zelf van deze mooiste dag te genieten. Een komische act is hierbij een warme aanrader. Uw gasten worden professioneel verwelkomd, origineel verrast en vakkundig vermaakt  waardoor een deel van de druk op uw schouders wordt weggenomen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om te ontspannen en samen met uw gasten te genieten van uw feest. 

Geen domme moppentapper, maar een stijlvolle én positieve verrassingsgast

Wanneer een typetje of komische act u doet denken aan een moppentapper, sketch of grappige nonkel, dan kan u op beide oren slapen. Kiest u voor een professionele en ervaren aanbieder van humoristische acts, dan kiest u voor verzorgde, positieve en stijlvolle personages die uitblinken in subtiele humor én een positieve boodschap. Uw gasten worden vrijblijvend én respectvol benaderd en verrast op een originele cocktail van glimlach, verrassing, bedanking én complimenten. 

Zeg niet alleen ‘ja’ tegen elkaar, maar ook tegen een humoristische act

Wenst u uw huwelijksfeest niet alleen een bijzondere invulling te geven maar is het ook uw doel om een blijvende herinneringen te creëren? Sta dan zeker even stil bij de mogelijkheid om een surprise-act in te huren. U kan en mag niet alleen rekenen op uniek, verrassend en smaakvol entertainment, maar voegt ook een persoonlijk accent toe aan uw huwelijksfeest. En u mag dan een bruidstaart met vijf verdiepingen hebben voorzien. Met het inhuren van een komische typetje of grappige act tilt uw bruiloft écht naar een hoger niveau. Contacteer ons via info@lachgasten.be of het webformulier op deze pagina.
U krijgt dan asap onze infobrochure en prijslijst toegestuurd.