Deze 5 straattheateracts moet je gezien hebben

Straattheater brengt uw feest, evenement of buurt(feest) tot leven. Echt straattheater combineert een unieke vorm van interactie met de bezoekers met een dosis humor een véél verwondering. Deze vijf acts zijn alvast  meer dan de moeite om in te zetten tijdens uw feest of evemenent.

Een unieke vorm van straattheater: Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven!

Het straattheater dat Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven brengt, brengt niemand anders. De meervoudige wereldkampioen grossiert niet in blingbling, staat niet op stelten en wurmt zich niet in één of andere bijzonder outfit. Wat Jean Til wel biedt is een wonderlijke combinatie van fenomenale humor met pure feelgood. Je kan niet naast zijn (hartvormige) complimentenparaplu kijken die boordevol (handgemaakte) kraslotcomplimenten hangt. Wie Jean aanspreekt krijgt een wervelende complimentensessie waar binnen een tijdsbestek van enkele minuten vele tientallen – vaak gepersonaliseerde – complimenten worden uitgedeeld met als kers op de taart een (kraslot)compliment recht uit hart. Dit is straattheater zoals het zou moeten zijn: uiterst grappig, 100% interactief en met een zéér warme boodschap.

Straattheater-act Gilbert en René: vintage flikken met de kleinste politiecombi ter wereld

Op een feest of evenement waar straattheater wordt ingezet, is vaak veel volk aanwezig. Een en ander moet dan ook in goede banen worden geleid én daarin zijn vintage agenten Gilbert en René gespecialiseerd. Met een overdreven zin voor beroepsernst en voorzien van de kleinste politiecombi ter wereld zorgt het duo dat het feest of evenement zowel veilig als volgens de talrijk verkeers- en andere regels verloopt. De kleinste politiecombi ter wereld fungeert als aandachtsmagneet en tovert gegarandeerd een glimlach op eenieders lippen. Maar Gilbert en René brengen nog andere blikvangers mee: een hilarisch proces verbaal (dat kwistig wordt uitgedeeld), een hilarische identiteitscontrole via vingerafdrukscan, de Zatelyser-alcoholcontrole met een verrassende meting, enz …

Hoewel Gilbert en René enigszins nors en autoritair overkomen slaat hun overdreven aanpak en complete zelfoverschatting dit idee snel aan diggelen. Wat overblijft zijn twee grappige geüniformeerde teddyberen die door elke aanwezige graag zal worden gezien.     

Davy en Joerie: hilarisch straattheater speciaal voor winkelgebieden en shoppingevenementen

Zet uw winkel of winkelgebied de deuren open? Organiseert u een markt waarbij kledingverkoop een belangrijke rol speelt? Of staat het woord ‘fashion’ in uw evenement centraal? Dan is Davy en Joerie de straattheateract die u zoekt!

Davy Indapoupolis en Joerie Makikoukis zijn twee Griekse modegoeroes die na de crisis in hun thuisland in België verzeild zijn geraakt. Gewapend met een bijzondere smaak voor vorm en kleur én voorzien van een reeks unieke blikvangers mengen zijn zich tussen de bezoekers van uw feest of event. Het olijke duo voert daarbij onder meer een zeer grappige fashionmeting uit via een (zelfontwikkelde) applicatie op een tablet, becommentarieert fashiondrama’s, deelt hippe buttons uit, schrijft grappige adviesformulieren en overdondert iedereen met fashiongerelateerde complimenten. Ook al kan het duo nog als eens scherp uit de hoek komen, beide heren blijven te allen tijde positief én stijlvol. Fashion fades, style is eternal!

De bedankingsbutlers: een originele straattheateract waarin het bedanken van de aanwezigen centraal staat.

Pierre en James zijn twee stijlvolle butlers die zich hebben toegelegd op het bedanken van de aanwezigen op uw feest of evenement. Elke nieuwsgierige aanwezige krijgt een zeer grappige bedankingsessie cadeau waarbij op een tweetal minuten tijd een unieke bedankingsmeeting wordt uitgevoerd, een bedankingsformulier wordt gepersonaliseerd én een (weliswaar kleine maar zeer oprechte) merci wordt uitgedeeld recht uit het hart. Pierre en James zijn daarbij echte ambassadeurs van de opdrachtgever die uiteraard bij elke bedanking wordt vermeld. De bedankingsbutlers hebben zich gespecialiseerd in datgene wat vandaag de dag veel te vaak over het hoofd wordt gezien: op een originele manier ‘dankuwel’ zeggen tegen klanten, aanwezigen, betrokkenen en/of geïntresseerden.

De paparazzi: een dynamische straattheateract én met een fotografische meerwaarde

De paparazzi zijn twee vintage journalisten/persfotografen die op vraag van een beroemde krant of bekend magazine een reportage komen maken over uw feest of evenement. Gewapend met een messcherpe pen, een werkend fototoestel en een oneindige reeks grappige vragen, gaan zij onder de aanwezige mensen op zoek naar primeurs. Elke contact leidt tot een grappig mini-interview en dito fotoshoot. De foto’s die worden genomen tijdens de act krijgt u digitaal toegestuurd. Tussen het fotomateriaal zitten er gegarandeerd een reeks wereldsterren want over menen de paparazzi een bekende filmster, beroemde zanger of wereldvermaarde sporter te herkennen. 
De paparazzi is een erg verbale, dynamisch en grappige straattheateract die zeer flexibel kan worden ingezet. De act speelt probleemloos in op de aanleiding of het thema van uw feest of evenement.