De 5 verrassingsacts die zorgen voor een ‘big surprise’

Organiseert u een feest of evenement en bent u op zoek naar een leuke verrassingsact? Of bent u ergens uitgenodigd en wil u de organisator van het feest verrassen met een leuke surprise-act? De vijf onderstaande acts hebben stuk voor stuk een zeer groot verrassingsgehalte.

Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven: verrassend én ijzersterk!

Wanneer de meeste mensen een complimentje geven raken ze zelden verder dan ‘u ziet er goed uit vandaag’ of ‘uw haar ligt mooi’. Meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven tilt het geven van complimenten werkelijk naar een ander niveau. Zijn complimenten zijn een combinatie van spitsvondige humor, prachtige woordkunst én razendsnelle improvisatie. De act ziet er bewust een beetje duf uit … vanuit de ‘underdog’-positie is het verrassingseffect immers nog groter. De act brengt niet alleen humor maar ook een warme en oprechte sfeer. Jean Til wereldkampioen complimentjesgeven is de verrassingsact waarover gegarandeerd nog zal worden nagepraat!

The Bodyguards: een verrassing moet ook veilig zijn!

Deze beide heren die iets weg hebben van de ‘Men in Black’ zorgen gegarandeerd voor een verrassend onthaal van uw genodigden. Verbaal performant zijn ze niet … daar zijn The Bodyguards immer ‘te cool’ voor. Toch weten ze de genodigden probleemloos duidelijk te maken wat er verwacht wordt : een scan van de meest propere vinger… Die scan levert een hilarisch veiligheidsprofiel op waarin de gasten zowel gewaarschuwd, verwelkomd als gecomplimenteerd worden.  Het stijlvolle duo brengt naast deze digitale identiteitscontrole ook nog andere originele materialen mee: grappige verkeersborden, een raadselachtige leugendetector, hilarische veiligheidsformulieren en verschillende andere grappige materialen. The Bodyguards zijn een unieke verrassingsact die uw genodigden gegarandeerd aan het lachen brengt!

De Paparazzi: een verrassingsact met talrijke primeurs!

Hoe klein of hoe groot uw feest ook is, u hebt duidelijk iets te vieren en dat is groot nieuws! Onze persmuskieten van de Paparazzi hebben een neus voor nieuwtjes en zakken dan ook met graagte af naar uw feest. Gelukkig spreekt het duo een woordje Nederlands, zij het met een behoorlijk Italiaans accent. De Paparazzi zorgen een wervelend onthaal waarbij zich heel wat misvatting voordoen: onder de genodigden blijken zich immers een groot aantal dubbelgangers van wereldberoemde sterren te vinden. Dit geeft onmiddellijk aanleiding tot een hilarisch gesprek én bijhorende fotosessie. Tijdens uw eventuele receptie en/of walking diner mengen de Paparazzi zich tussen de genodigden voor iets uitgebreidere interviews. Leuke bijkomstigheid : onze persmuskieten maken échte foto’s die u digitaal krijgt toegestuurd.
De Paparazzi zijn grappige babbelkousen die zowel zorgen voor een flitsend onthaal, als voor ontelbare glimlachjes. Een echte verrassingsact pur sang.

Vintage flikken Gilbert en René brengen de kleinste verrassing ter wereld mee

Hoe een kleine verrassing ook een zéér grote verrassing kan zijn. Hoofdbrigadier Gilbert De Meuter en zijn assistent René Van Dam vormen samen ‘de feestbrigade’ een dienst van de federale politie die instaat voor de veiligheid op en rond feestjes. Het duo oogt nogal oubollig maar beschikt over een hippermoderne blikvanger : de kleinste politiecombi ter wereld. Gilbert en René zijn trots op hun voertuig waarvan ze de kwaliteiten – net als bij zichzelf – enigszins overschatten.
Met een gebrekkige zelfkennis en een overdreven beroepsernst zorgen Gilbert en René dat uw gasten op zijn zachtst gezegd ‘verrassend’ worden onthaald. Het wetboek en het verkeersreglementen vormen daarbij een zeer belangrijke leidraad. Als gast begrijpt u snel dat beide flikken zichzelf behoorlijk overschatten. Maar u ervaart ook dat er onder dat behoorlijk ontwikkeld ego eigenlijk twee teddyberen huizen met een peperkoeken hart. Gilbert en René maken het woord ‘verrassingsact’ zonder problemen waar.     

De Annonceurs : een historische verrassingsact

Met deze barokke annonceurs keert u enkele eeuwen terug in de tijd. Adelbert De Luide en Joost De Cibel zijn gespecialiseerd in het ‘officieel aankondigen van uw genodigden’, een functie die in het verleden enig aanzien had. Met luide stem en voorzien van plechtstatig belgerinkel worden uw genodigden aan de andere gasten voorgesteld. Er is echter een probleem: lang niet alle namen van de genodigden zijn bekend. Joost en Adelbert lossen dit op door zich te laten inspireren door bepaalde lichaamskenmerken, kledij of verbale reacties. Barones de Jupe de Bloemekes, Hertog van Zonderhaar of Ridder Ikganogeersteentjesmore, … ze passeren allemaal de revue. Joost en Adelbert voelen zich meest thuis op een locatie met enige geschiedenis en/of grandeur. Ook op gemaskerde feestjes zijn de twee een warme aanrader. De annonceurs zijn een stijlvolle verrassingsact boordevol humor.

Zijn geen van deze vijf verrassingsact een match voor uw feest? Dat hoeft geen probleem te zijn. Er bestaat immers de mogelijkheid om een verrassingsact op maat te maken. Hoe dat werkt? Door zo snel als mogelijk een berichtje te sturen met uw verrassende vraag!Contacteer ons via info@lachgasten.be of het webformulier op deze pagina.
U krijgt dan asap onze infobrochure en prijslijst toegestuurd.