De 5 meest gevraagde animatie-acts voor een feest voor volwassenen.

U organiseert een feest en bent op zoek naar een leuke animatie-act voor volwassenen? U bent uitgenodigd op een feest en wil (eventueel samen met andere genodigden) het feestvarken verrassen met een uniek cadeau? Hierbij vindt u alvast 7 leuke animaties die zorgen voor een unieke beleving op uw feest.

Een wervelde smaakmaker voor uw feest : Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven

Laat u niet misleiden door het wat duffe uiterlijk van deze complimentenkampioen. Achter het brave brilletje schuilt er immers een woordkunstenaar en topimprovisator die de genodigden zal verbazen én verbluffen. De meervoudige wereldkampioen speelt met zijn complimenten probleemloos in op de situatie en de reacties van de genodigden. Bovendien brengt hij voor het feestvarken een uniek complimentencadeau mee. Met meer dan 90 feestjes per jaar is Jean Til een van de meest gevraagde animatie acts voor volwassenen. Deze act is een absolute aanrader.

Een coole verrassingsact: The Bodyguards

Het principe van een (valse) security-act is u misschien niet geheel onbekend. Deze Bodyguards hebben echter een geheel eigen aanpak. Geen gekende grapjes over gevonden drugs of sexy kledingstukken, de échte Bodyguards houden het te allen tijde stijlvol en zéér origineel. Grootste blikvanger in de act is een (volledig zelf ontwikkelde) digitale identiteitscontrole. Een scan van de vingerafdruk levert een hilarische identificatie op. Grappige aanwijzingsborden, een verbluffende leugendetector, originele veiligheidsformulieren en diverse andere materialen zorgen gegarandeerd voor sfeer en hilariteit. Feestje voor volwassenen? Bel The Bodyguards

Een flitsende feest animatie: De Paparazzi

U mag dan misschien geen wereldster zijn maar uw feest is hoe dan ook groot nieuws. En waar groot nieuws is, kan en mag ‘de pers’ niet ontbreken. De Paparazzi komen recht vanuit Italië naar uw feest gevlogen voor het maken van een unieke (foto)reportage. Uw genodigden worden als VIP’s onthaald en bestookt met een reeks hilarische vragen. Daarbij wordt probleemloos ingespeeld op de aanleiding van uw feest én de reacties van de genodigden. Leuke extra is dat de Paparazzi tijdens de act échte foto’s nemen die u digitaal krijgt toegestuurd. De Paparazzi zijn een zéér verbale en erg dynamische feest animatie voor volwassenen. Over hun aanwezigheid zal nog lang worden nagepraat.

Dé feest professionals: Gilbert en René van de feestbrigade

De Meuter Gilbert en Van Dam René zijn de twee agenten van de feestbrigade, de afdeling van de politie die instaat voor het veilig verloop van feesten en evenementen. Gewapend met ongekende dosis zelfvertrouwen, een reeks van de pot gerukte materialen én de kleinste politiecombi ter wereld zakken ze af naar uw feest om er een en ander in goede banen te leiden. Al snel blijkt dat het IQ van de heren iets lager is dan hun zelfbeeld. Wat volgt is een hilarische trip boordevol messcherpe humor, absurde situaties en ongekende mistoestanden. Laat u overigens niet afschrikken door het norse uiterlijk van beide heren, onder het vintage politie-uniform gaan twee échte teddyberen schuil. Een feest voor volwassenen is pas veilig compleet als Gilbert en René zijn langs geweest. 

Feest met een rode loper? Call Davy en Joerie!

Organiseert u een feest voor volwassen met enige ‘grandeur’ en bent u op zoek naar een grappige animatie act voor op de rode loper en/of in de nabijheid van uw photoboot? Call Davy en Joerie! Deze twee modegoeroes onthalen en verrassen uw genodigden in echte Hollywoodstyle. Gedrenkt in vakkennis en voorzien van een messcherpe tong becommentariëren, adviseren en alarmeren Davy en Joerie uw genodigden over de gekozen outfit. Uiteraard blijft het duo daarbij altijd stijlvol en overwegend positief. Davy en Joerie brengen overigens ook nog een reeks originele materialen mee waaronder een digitale Fashionmeter, pittige adviesformulieren, grappige buttons én de enige Gay-o-Metric ter wereld? Benieuwd en op zoek naar een blikvanger voor uw feest voor volwassenen? Geen twijfel mogelijk : contacteer Davy en Joerie!

Past geen van de bovenvernoemde animatie-acts bij uw feest voor volwassenen? Geen nood! Een act op maat van uw thema, insteek of aanpak is zeker mogelijk. Geen vraag is te gek om ze stellen, dus laat u volledig gaan! Contacteer ons via info@lachgasten.be of het webformulier op deze pagina.
U krijgt dan asap onze infobrochure en prijslijst toegestuurd.