De 5 grappigste acts voor uw feest.

ekozen grappige act staat zonder twijfel garant voor de glimlach op uw feest of evenement. Maar humor is erg persoonlijk, dus hoe bent u er zeker van dat de act door uw genodigden wordt gesmaakt? Wij zetten alvast 5 humoristische acts op een rij die tegelijk grappig zijn én universeel en uitblinken in stijlvolle en positieve humor.

Grappig én uiterst origineel: Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven

Toegegeven : de meervoudige wereldkampioen complimentjesgeven ziet er niet meteen hip of grappig uit. Maar laat u niet om de tuin leiden door zijn enigszins ‘duffe’ voorkomen. De man achter het saaie brilletje is immers een improvisatiewonder én woordjestovenaar. Het leidt geen twijfel dat hij met zijn complimenten uw genodigden verwonderen, verbazen en verbluffen. Zoals dat een goede act betaamt speelt de acteur razendsnel in op zowel de situatie als de reacties van de feestgasten. Grootste blikvanger in de act is de complimentenparaplu met zéér originele kraslotcomplimenten. Deze act voerde de voorbije jaren het lijstje aan van de meest gevraagde grappige acts en is dus zonder meer een aanrader!

Overheerlijke zwarte humor : The Bodyguards

In tegenstelling tot de complimentenkampioen zien deze Bodyguards er wel cool en blits uit. Het duo heeft ook een hightech-kantje: de grootste blikvanger van de act is immers een zeer originele identiteitscontrole via een (fake) vingerafdruk. De uitkomst van de controle is de combinatie van een veiligheidsboodschap én een grappige en warme welkomstboodschap. In de beveiligde koffer van The Bodyguards zitten ook nog grappige aanwijzingsborden, een verbluffende leugendetector, originele veiligheidsformulieren en diverse andere lachwekkende materialen. Deze Men in Black zorgen op uw feest gegarandeerd voor gekrulde lippen en een schaterlach!

De Paparazzi: vergeet de krant, uw feest is het hoogtepunt!

Ook op een relatief bescheiden feestje kan ‘groot nieuws’ worden geraapt. Geen wonder dus dat deze twee Italiaanse Paparazzi met grote nieuwsgierigheid naar uw feestlocatie afzakken. Het duo zorgt voor een zéér grappig onthaal waarbij geregeld een genodigde voor een wereldberoemde medemens wordt aanzien. Een en ander geeft onmiddellijk aanleiding voor een kortstondig diepte-interview. Ook tijdens een receptie of walking diner voelen de Paparazzi zich in hun nopjes, want ze krijgen dan wat meer tijd om grappige topreportages te maken. Eén van beide acteurs neemt daarbij échte foto’s die u uiteraard krijgt toegestuurd. Heeft uw feest een specifiek thema of een bijzondere aanleiding, dan spelen beide persmuskieten hier probleemloos op in. De Paparazzi zijn vlotte spraakwatervallen (met Italiaans accent) die garant staan voor talrijke grappige situaties en ontelbare glimlachjes. 

Agenten Gilbert en René: veiligheid is (niet) om mee te lachen

Het olijke duo van de feestbrigade – agenten De Meuter en Van Dam René – zijn dé specialisten wat betreft het veilig verloop van uw feest of evenement. Met een ongekende sérieux (lees : een behoorlijk overdreven beroepsernst) zorgt het duo ervoor dat uw genodigden zowel veilig als volgens de letter van de wet worden onthaald. U als genodigde heeft al snel door dat het duo daarbij de eigen kwaliteiten ‘lichtjes’ overschat. 
Grootste blikvanger van deze act is ongetwijfeld ‘de kleinste politiecombi ter wereld’: een multifunctioneel interventievoertuig dat niemand onberoerd zal laten.  
Ondanks hun norse voorkomen en vandepotgerukte aanpak, zijn Gilbert en René eigenlijk boterzachte teddyberen die – ondanks hun profileringsdrang en overdreven maatregelen -  zowel uw glimlach uw als sympathie weten te veroveren. De politie, uw vriend!

De annonceurs: de grappigste welkomstprofessionals

Organiseert u een feest met een wat groter aantal genodigden? Kiest u voor een feestlocatie met enige ‘klassieke’ grandeur? Of kiest u liever voor een gemaskerd feest met een historisch kantje? Onze annonceurs flitsen je terug naar een barok verleden waar het de gewoonte was om elke genodigde persoonlijk aan te kondigen. Hierbij neemt het duo het niet altijd even nauw met het ‘protocol’. In plaats van de voor- en familienaam af te roepen gaat men af op een uiterlijk kenmerk (The Bald King of Oelegem), een kledingstuk (Barones Demi Transparante) of opvallende uitspraak (The Duke van Ikwachtnogefkes). De verwelkoming van de annonceurs is zowel wervelend als grappig, waardoor uw genodigden met de grote glimlach uw feest vertreden.

Op zoek naar een andere grappige act voor uw feest? Dat kan! Het maken van een grappige act op maat van op basis van uw thema of insteek is zeker mogelijk. Vaak begint een hilarische act met het stellen van een grappige vraag. Houdt u dus absoluut niet inContacteer ons via info@lachgasten.be of het webformulier op deze pagina.
U krijgt dan asap onze infobrochure en prijslijst toegestuurd.