ONZE MISSIE

Wij helpen u - letterlijk en figuurlijk - met de glimlach !

De Lachgasten zijn een groep (improvisatie)acteurs, entertainers, presentatoren en andere creatievelingen met een uitgebreide ervaring op het vlak van (bedrijfs)events. De Lachgasten bedenken, ontwikkelen en brengen een reeks humoristische acts en eyecatchers, op en top professioneel & met liefde gebracht.

Een event, feest, beurs of seminarie organiseren brengt vaak heel wat kopzorgen met zich mee. Met De Lachgasten haalt u niet alleen een creatieve maar ook een betrouwbare partner in huis, een partner waaraan u met een gerust hart een stukje stress kan uitbesteden.

De Lachgasten streeft naar een goede relatie met zijn klanten en opdrachtgevers. We denken dan wel graag 'openmind' en 'out of the box', onze afspraken zijn duidelijk en onze communicatielijnen kort. Het kan misschien wat contradictorisch klinken, toch hebben onze verrassingen 2 belangrijke ingrediënten : ze zijn aangenaam & gepland.

Ook al zijn sommige van onze acts zeer extrovert en uitbundig, zij worden met veel liefde én respect gebracht. Humor mag niet ten koste gaan van bepaalde personen op doelgroepen, wij houden van humor die mensen op een voetstuk plaatst. Klant is koning, nietwaar ?

De Lachgasten bieden eerst en vooral een aantal uitgewerkte acts aan die op een breed gamma aan evenementen toepasbaar zijn en aldaar reeds hun dienst hebben bewezen. Daarnaast bieden we u ook maatwerk aan. Hierbij vertrekken we vaak vanuit een bepaald thema, een specifieke locatie of product, waaruit een nieuw idee, personage of verhaal groeit. Wees vooral niet bang om zelf met gekke ideeën te komen aandraven, de leukste concepten groeien vaak uit wilde plannen en (schijnbaar) onmogelijke denkpistes.

Beurs, event, feest of seminarie. Neem contact met ons op en wij helpen u - letterlijk en figuurlijk - met de glimlach !