Een flitsende verrassingsact tijdens de Delirium Urban Walk in Melle

In de gemeente Melle kon men op de eerste dag van de vakantie deelnemen aan de Delirium Urban Walk, een geanimeerde gezinswandeling met een onverwachte verrassingsgast. Een parcours van 6,5 kilometer leidde de deelnemers langs én door gekende en minder gekende gebouwen van de Oostvlaamse gemeente. De aankomst was voorzien nabij brouwerij Huyghe, waar de deelnemers een heerlijk drankje kregen aangeboden. 

Nabij de aankomst werden de wandelaars verrast door onze paparazzo Enrico Venazzi. De vrolijke Italiaanse persmuskiet legde niet alleen de verhalen van de deelnemers vast, maar schoot ook een reeds onvergetelijke plaatjes. Want het mag dan wel om een animatie-act gaan, zoals dat een paparazzo betaamt, worden er tijdens de act échte foto's genomen die de opdrachtgever digitaal krijgt doorgestuurd. 

Onze paparazzi-act is een multi-inzetbare verrassingsact die probleemloos aan uw thema en insteek kan worden aangepast. Met hun grappige vragen spelen onze acteurs immers probleemloos in op de aanleiding van uw feest of evenement. Een wervelende ontvangst, een originele wegwijzer, een grappige informatieverstrekker of gewoon een grappige verrassingsact, onze paparazzi voelen zich overal thuis.

Ontdek op de pagina van de Paparazzi wat zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Gemeente Melle.