Wervelend straattheater tijdens de braderijen van Mol, Geel en Schoten

De meerderheid van de acts die De Lachgasten brengen kunnen ook als straattheater of straatanimatie worden gebracht. De afgelopen week waren we op drie volksfeesten te gast: de braderij van Mol, de braderij van Geel en Geniet van Schoten.

Met onze politie-act Gilbert en René vingen we blikken en toverden we glimlachjes in Mol. De kleinste politiecombi ter wereld liet geen braderijganger onberoerd. Gilbert & René is écht volkse act waarin de twee agenten zich door hun overdreven ijver en behoorlijk zelfoverschatting vooral zelf te kijk zetten. Het opvallende vervoermiddel van het duo is ook een echte selfiemagneet.

Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven verraste de kijk- en kooplustigen van de braderij in Geel en tijdens Geniet van Schoten. Jean Til is onze meestgespeelde act die zowat voor elke gelegenheid kan worden ingezet. De act is stijlvol, flexibel inzetbaar en 200% positief. Als straattheateract gebruikt Jean Til hoofdzakelijk zijn (hartvormige) complimentjesparaplu, waarmee hij de bezoekers verrast met een origineel (kraslot)compliment recht uit het hart. 

Ontdek op de pagina van Gilbert en René wat zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Straatanimatie.eu.