The Bodyguards verzorgen een welkomstact met een gouden randje tijdens het personeelsfeest van de gemeente Grimbergen

In de gemeente Grimbergen weet men hoe men een feest moet organiseren. Als eventprofessionals komen we op heel wat plekken en hebben we dus al een en ander gezien. De organisatie die de gemeente Grimbergen op poten had gezet was piekfijn verzorgd: een prachtig aangeklede zaal, een professioneel podium met kwalitatief geluid en een zeer smakelijk uitziende catering.

Het voorplein van feestzaal Den Douwe was tevens voorzien van een meterslange gouden loper. De perfecte locatie voor onze welkomstact The Bodyguards om de genodigden op een stijlvolle manier te ontvangen en te verrassen. Omdat het thema ‘de jaren 20 met een touch of gold’ was, zorgden onze Bodyguards voor enkele gouden details : een gouden das, en goudbeletterd naamkaartje en een gouden versie van onze zelf ontwikkelde identiteitscontrole-app.

Met deze app wordt - aan de hand van een vingerafdrukscan - op hoogtechnologische wijze (lees : een leuke animatie zoals De Mol / Mission Impossible) een grappig profiel gecreëerd dat op een of ander manier altijd zeer positief uitvalt. Ook het bijhorende veiligheidsadvies dat de genodigden te zien krijgen, lijkt altijd verdacht veel op een compliment.

Met meer dan 250 invités hadden The Bodyguards tijdens het eerste deel van het feest meer dan de handen vol om de genodigden te verwelkomen en te controleren. Na enkele korte speeches mengden The Bodyguards zich nog even tussen de genodigden met enkele grappige materialen : een origineel smileyboard (lees : een grappige humeurmeeting die altijd voor een glimlach zorgt), een rebusachtige wegwijzer die op hilarische wijze de weg wijs naar de sanitaire vertrekken en onze zelf ontwikkelde ‘zatalyser’ waarmee de intoxicatiegraad van de genodigden op humoristische wijze wordt gemeten.

The Bodyguards is een act die ook door heel wat collega's uit het evenementcircuit wordt gespeeld en aangeboden. Onze versie van de act blinkt uit in het gebruik van originele materialen en de stijlvolle aanpak. We houden er niet van om mensen de schrik op het lijft te jagen. Onze versie van The Bodyguard-act behandelt de genodigden als echte VIPS.

The Bodyguards is een echte ontvangstanimatie. U zet de act dus best in tijdens het onthalen van de genodigden. De act kan probleemloos worden verder gespeeld tijdens een eventuele receptie en/of walking diner. Voor een zittend diner is de act minder geschikt.

Bent u op zoek naar een originele welkomstact en of een onthaal in stijl, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ontdek op de pagina van The Bodyguards wat zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Grimbergen.