Op het verjaardagsfeest van Euromat regent het complimenten

Op 26 mei mocht Euromat NV uit Deurne maar liefst 50 kaarsjes uitblazen tijdens een groot verjaardagsfeest voor alle klanten, connecties en medewerkers. Onder de genodigden bevonden zich onder meer Jan Jambon, Unizo-voorzitter Danny Van Assche, presentatrice Els Tibeau en een wel zeer onverwachte verrassingsgast.

Al 50 jaar lang is Euromat NV gespecialiseerd in het verhuur van machines, perslucht en oppervlaktebehandeling. In 1973 werd het bedrijf opgericht door Eric Van de Velde. Vijftig jaar later staan zijn kinderen aan het roer van het familiebedrijf dat inmiddels uitgegroeid is tot een vaste waarde in de sector. Het bedrijf telt vandaag vijf vestigingen en heeft meer dan 70 medewerkers in dienst.

Zowel minister Jan Jambon als Unizovoorzitter Danny Van Assche zakten naar Deurne af om de zaakvoerders en de medewerkers te feliciteren. Ook voetbalclub Antwerp stuurde een delegatie naar het feest want Euromat is al jaren trouwe sponsor van en dienstverlener aan de buren van het Bosuilstadion. Tom Aerts van de kampioenenclub bracht een Antwerp shirt mee dat door alle spelers werd gesigneerd.

Nog een opvallende aanwezige was een in het blauw en geel (de huisstijlkleuren van Euromat) geklede mysteryguest die er op stond om elke aanwezige klant en medewerker te bedanken. Niemand minder dan meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til zorgde bij iedere aanwezige voor een grote glimlach én een gepast compliment.

De meervoudige wereldkampioen had kosten nog moeite gespaard om de genodigden van het jarige bedrijf in de watten te leggen. Voor de gelegenheid had Jean Til immers zijn complimentenparaplu voorzien van een reeks unieke kraslotcomplimenten met het Euromatlogo en een reeks originele industrieële Euromatgerelateerde complimenten. De aanwezigheid van de complimentenkampioen werd dan ook fel gesmaakt!

Heel wat van onze acts kunnen aangepast worden aan uw huisstijl, beeldmerk, kleuren én uiteraard ook uw boodschap. Omdat De Lachgasten werkt met heel wat originele boodschappendragers (kraslotcomplimenten, onze zelf ontwikkelde bedankingsapp, originele bedankingscertificaten, enz…) brengen wij uw merk, logo en boodschap tot ik de handen van uw klantenrelatie.

Bent u geïnteresseerd in een act op maat voor uw feest of evenement? Zoekt u een stijlvolle en doordachte manier om uw klanten en relaties te verrassen? De Lachgasten staan garant voor professioneel, stijlvol en creatief entertainment dat ook uw klanten niet onberoerd zal laten. Contacteer ons snel en ontdek de mogelijkheden.


 

Ontdek op de pagina van Jean Til wat hij kan betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Factotum Events.