Bedankinsbutler Pierre deelt bedankingen én geld uit tijdens het WELL at WORK evenement

De organisatoren van deze informatieve en inpsirerende Wellbeing-dag kozen voor een bijzondere locatie : het Noa Outdoor Living in Kruisem, een groene oase én uniek belevingspark met een prachtige architectuur. 

Naast bekende experts als Ann De Bisschop, professor Stijn Baert en Anouk Lagae werd ook Dieter De Vos van Hallelujah Happiness Heroes (www.hallelujah.be) gevraagd om een drie interactieve inspiratiesessie rond Wellbeing te verzorgen. Hallelujah werkt geregeld samen met de Lachgasten, op vraag van Dieter bedachten we een eenvoudig maar zeer leuk concept om de aandacht op de inspiratiesessies van Hallelujah te vestigen.

Onze bedankingsbutler Pierre verraste de genodigden tijdens het welkomstontbijt met een mini Wellbeingsessie. De genodigden kregen uiteraard niet alleen een overload aan grappige en persoonlijke bedankingen cadeau, Pierre deelde voor de gelegenheid ook briefjes van € 500 uit. De genodigden konden het door hen ontvangen geld proberen te verdubbelen tijdens de één van de drie inspiratiesessie van Hallelujah.

De aanpak van Pierre werd gesmaakt want de drie sessies die waren voorzien konden op zeer veel bijval rekenen. Tijdens de sessie leerden de deelnemers hoe samenwerking en wellbeing niet alleen op het vlak van wellbeing maar ook financieel lonender is. 

Onze act de Bedankingsbutlers is niet alleen een ideale act om uw klanten, werknemers of genodigden te verrassen, de act kan ook probleemloos worden gepersonaliseerd in functie van uw missie. Contacteer zeker even De Lachgasten zodat we samen kunnen kijken hoe deze act optimaal voor uw doel kan worden ingezet.

Ontdek op de pagina van de Bedankingsbutlers wat zij kunnen betekenen voor uw feest of evenement.