Een originele bedanking voor de vrijwilligers tijdens de Inspiratiedag Voedselhulp

Op 5 juni vond er in het Werkhuys in Borgerhout een inspiratiedag plaats voor de vrijwilligers die actief zijn in de voedselbedelingen en sociale kruideniers. Naast een aantal lezing, workshops en informatieve sessies was er ook uiteraard tijd om de vrijwilligers uitgebreid in de bloemetjes te zetten.

Meer dan honderd vrijwilligers die actief betrokken zijn bij de voedselbedelingen en sociale kruideniers bliezen verzamelen in de prachtige lokalen van het Werkhuys voor een leerrijke inspiratiedag. Naast de workshops, lezingen en informatieve sessies was er uiteraard ook plaats voor ontspanning, een hapje en een drankje. Tot grote verbazing van de genodigden hadden de organisatoren niet alleen voor een culinaire verrassing gezorgd, want niemand minder dan meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til verscheen ten tonele om er de vrijwilligers - een dik uur lang - in de bloemetjes te zetten.

Jean Til bouwde de afgelopen jaren een behoorlijke expertise op in het verrassen en bedanken van vrijwilligers. Een dergelijke opdracht is een kolfje naar de hand van de meervoudige wereldkampioen die met zijn complimenten probleemloos inspeelt op zowel de thematiek van de dag als de reacties van de genodigden.

Hebt u ook een event waarbij u de vrijwilligers graag eens op een originele manier in de bloemetjes wil zetten. Contacteer zeker even De Lachgasten en wij gaan met de glimlach voor u aan de slag.

Ontdek op de pagina van Jean Til wat hij kan betekenen op uw feest of evenement.