De Straatfeesten in Kalmthout krijgen een verrrassende wereldkampioen op bezoek

Al meer dan 25 jaar zijn de Straatfeesten in Kalmthout een bekend gegeven in het Noorden van Antwerpen. Naast heel wat bekende (en minder bekende) namen uit de muziekwereld nodigen de organisatoren ook steeds de beste straattheateracts uit. Dit jaar mochten de Lachgasten hun bekendste straatanimatie afvaardigen.

In 1977 ontstond voor de deur van De Zoeten Inval, het oudste café in Kalmthout, een traditie die ervoor zorgt dat heel Noord Antwerpen tijdens het verlengde Pinksterweekend afzakt naar de bekende Heidegemeente. De Straatfeesten zijn inmiddels uitgegroeid tot een driedaags dorpsfeest met verschillende muziekpodia én een belangrijke plaats voor staatanimatie en straattheateracts.

Tussen de muzikale gasten bevonden zicht dit jaar een reeks bekende namen zoals Margriet Hermans, de Fikskes, de Ketnetband en Average Rob. Een uitgebreid programma met meer dan 40 artiesten zorgde er tijdens de driedaagse voor dat er altijd wel één van de drie muzikale podia gevuld was. Maar ook naast de podia was er heel wat te beleven met onder meer een kinderrommelmarkt, sportdemonstraties, een buikschuifwedstrijd én de leukste straattheateracts.

Meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til trok naar Kalmthout met zijn bekende hartvormige complimentjesparaplu. Tijdens een twee uur durende sessie slaagde hij er in enkele honderden aanwezigen op een originele manier te verrassen, bedanken en complimenteren. Hoewel Jean Til zich initieel richt tot de volwassenen (een taalvaardig compliment wordt door jonge kinderen niet altijd begrepen), betrekt hij probleemloos de kinderen bij het complimenteren van hun ouders. 

Omdat Jean Til erg mobiel is, kon hij tijdens zijn straattheateract probleemloos over het hele terrein van de straatfeesten verplaatsen. Met zijn bijna 2 meter lengte en zijn knalrode hartvormige paraplu was Jean Til zonder meer een opvallende verschijning. 

Bent u ook op zoek naar een originele straatanimatie en/of grappige straattheateract? Contacteer snel De Lachgasten en ontdek welke acts uit ons aanbod ook geschikt zijn als straattheater.
 

Ontdek op de pagina van Jean Til wat hij kan betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Straatanimatie.eu.