Onze ambtenaren zorgen voor een originele act op maat tijdens het seminar van IT-bedrijf SAVACO

Al  meer dan 30 jaar ondersteunt Savaco KMO's en overheidsdiensten in hun informaticabeheer. Savaco helpt zijn klanten met hun hun IT-toepassingen zodat zij zich beter met hun eigen kernactiviteiten kunnen bezighouden. Gestart in Wevelgem in 1991 is Savaco vandaag uitgegroeid tot een bekend informaticabedrijf. Als full service IT-dienstverlener telt Savaco inmiddels meer dan 220 medewerkers die actief zijn in verschillende vestigingen.

Onder de titel ‘Happy Productivity Seminar From smiles to success’ nodigde Savaco zijn klanten uit in de mooie gebouwen van Auditorium 4 in Gent. Meer dan honderd genodigden konden er een middag lang inspererende sessies bijwonen rond het idee ‘meer welzijn = meer productiviteit’. Op verschillende manieren werd gekeken hoe kunnen digitale tools kunnen helpen om het welzijn van de medewerkers kunnen verhogen.

Hoofdbeambte De Knikker Renaat en zijn assistent Van Loket Kamiel van het Ministerie van Werkgeluk trokken naar Gent voor een onverwachte controle van de deelnemers van het congres. Tijdens de verwelkoming werd aan de hand van ‘modern materiaal’ (lees : een vintage gradenboog) de grootte én aard van de glimlach (lees : 143 graden, hemelsbreed, spontaan) van de genodigden gemeten en geïnventariseerd. Tevens werd aan de hand van een doordachte wetenschappelijke enquête het werkgeluk van de genodigden bevraagd.

Tijdens de koffiepauze schotelden Renaat en Kamiel de genodigden een groot dilemma voor : kies je voor geld (zwarte dropmunten) of geluk (kleurige smileysnoepjes). De workshops hadden hun effect niet gemist want de grote meerderheid van de werknemers kozen voor geluk. Ook tijdens de netwerkdrink op het einde van het evenement mengden Renaat en Kamiel zich tussen de aanwezigen met ‘de enige computer’ van het Ministerie. Aan de hand van een eenvoudige vingerafdruk werd met deze computer het geluksprofiel van de genodigden opgezocht.

Deze bedrijfsanimatie voor Savaco was een goed voorbeeld van ons aanbod om speciaal voor uw evenement een ‘act op maat’ te maken. We vertrokken dan wel van één van onze vaste figuren (de ambtenaren), maar de invulling van de act was volledig afgestemd op de thematiek van het congres. We kozen bewust voor de knorrige en oubollige ambtenaren als mooie tegenstelling tegenover de ‘moderne’ en ‘welszijnsinsteek’ van het evenement. 

Bent u op zoek naar originele ontvangst voor uw seminar of congres? Wil u een fijne ijsbreker of blikvanger die aansluit bij uw thematiek? Wij kunnen onze bedrijfsanimaties op maat probleemloos aanpassen aan uw thema en/of insteek. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Ontdek op de pagina van de Ambtenaren zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Savaco.