Een warme bedanking voor de vrijwilligers van de stad Lommel

Op 25 mei organiseerde de stad Lommel een groot bedankingsfeest voor alle vrijwilligers die werkzaam zijn binnen de stadsgrenzen. De stad voorzag niet alleen een prachtige zaal, een hapje en een drankje, maar ook een wonderlijke verrassingsgast die ruim 250 aanwezige vrijwilligers deed lachen en blozen.

Onder de 34.000 inwoners van de stad Lommel bevinden zich heel wat vrijwilligers. Het zijn stuk voor stuk mensen met een groot hart voor hun medemens. De vrijwilligers zijn oa. aan de slag als middagtoezichter en of naschoolse opvang in één van de Lommelse scholen, als vrijwilligster voor naaiwerk in een woonzorgcentrum, als taalmentor voor anderstaligen, als voorleesouder in de Lommelse bibliotheek, enzovoort …

De mooie zaal Commerce in het centrum van de stad was behoorlijk gevuld met ruim 250 vrijwilligers, die door de stad Lommel gul voorzien werden van een hapje en een drankje. Daarnaast was er voor de vrijwilligers nog een extra verrassing voorzien : de aanwezigheid van meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til.

Tijdens een complimentjessessie van bijna 4 uur nam Jean Til rustig de tijd om elke vrijwilliger aan te spreken en uitvoerig te complimenteren. Jean Til speelde met zijn complimenten probleemloos in op de thematiek. De wereldkampioen had ook voor elke vrijwilliger een uniek cadeau meegebracht : een op maat gemaakt persoonlijk kraslotcompliment. De wereldkampioen complimentjesgeven verkeerde in een behoorlijke bloedvorm en kon daardoor rekenen op heel wat bijval én applaus.

Bent u ook op zoek naar een originele manier om uw vrijwilligers, medewerkers en/of leden te verrassen en bedanken? Organiseert uw een feest of evenement en mist u de spreekwoordelijke kers op de taart? De Lachgasten zorgen voor professioneel en stijlvol entertainment mét een boodschap. Ook voor uw feest of evenement hebben we zeker een geschikte animatie, het juiste typetje of een passende verrassingsact. Ontdek snel ons aanbod, we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Ontdek op de pagina van Jean Til wat hij kan betekenen op uw feest of evenement.