Jean Til tovert vier dagen lang glimlachjes tijdens de 1000km van Kom op tegen Kanker

Samen met duizenden zielsgenoten vier dagen lang trappen tegen kanker, dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! De afspraak vond al voor de twaalfde keer plaats en ging zoals de traditie het wil door tijdens het verlengde hemelvaartweekend. In Heusden-Zolder, Stabroek, Waregem en De Pinte - de vier middagsteden van de 1000km - mochten De Lachgasten een bijzondere "Kom op tegen Kanker-ambassadeur" afvaardigen.

Niemand minder dan meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til mocht reeds voor de derde maal deze ambassadeursrol op zich nemen. Getooid in de kleuren van Kom op tegen Kanker en gewapend met een reeks speciale / op maat gemaakte kraslotcomplimenten trok Jean Til op een bijzondere missie : de aanwezige niet rokende supporters bedanken en complimenteren voor hun gezonde levenswijze en de aanwezige rokers complimenteren met het feit dat ze tijdens het evenement de sigaret links lieten liggen.

Zowel in de aankomst- en vertrekzone als in het evenementendorp gaf Jean Til op elke locatie bijna vier uur lang het beste van zichzelf. De aanwezigheid van de meervoudige wereldkampioen werd door de supporters en deelnemende teams erg gesmaakt. Jean Til zelf vond het een grote eer om reeds voor de derde maal deze ambassadeursrol op zich te mogen nemen.

Op de Grote Markt in Mechelen, waar op zondagavond de grote slotmanifestatie plaatsvond, werd tijdens een zinderende finale de slotsom van dit prachtige initiatief bekendgemaakt : deze editie van de 1000km voor Kom op tegen Kanker zamelde maar liefst 5.912.516 euro in, een bedrag dat volledig ten goede komt van het kankeronderzoek.

Ontdek op de pagina van Jean Til wat hij kan betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Kom op tegen Kanker.