Gilbert en René zorgen voor een veilige straatanimatie tijdens de koopzondag in Hasselt

Tijdens de koopzondagen in Hasselt kan je in de winkelstraten van de gezellige Limburgse stad altijd over de koppen lopen. Een prachtig zonnetje zorgde op de koopzondag van 4 juni 2023 voor extra drukte. Om alles in goede banen te leiden kon de lokale winkelvereniging gelukkig rekenen op de bijstand van twee uiterst professionele agenten van de feestbrigade.

Het winkelgebied in de binnenstad van Hasselt mag gerust als ‘groot' en ‘uitgebreid’ worden omschreven. De koopzondagen in Hasselt zijn inmiddels al vele jaren een begrip geworden waarin de meeste winkeliers in het winkelgebied 1 zondag per maand de deuren openzetten. Traditioneel wordt er tijdens de koopzondagen ook de nodige straatanimatie voorzien. In het verleden zorgden De Lachgasten er reeds voor diverse blikvangers zoals Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven, De bedankingsbutlers, De Paparazzi, Davy en Joerie én een speciale sinterklaasanimatie met onze braafmeter.

Qua straatanimatie onze act Gilbert & René misschien wel de grootste blikvanger uit ons aanbod. We hebben het Guinnesbook of Records nog niet gecontacteerd maar we menen immers over ‘de kleinste politie-auto ter wereld’ te beschikken. De afmetingen van het voertuig mogen dan enigszins beperkt zijn, als ‘blikvanger’ hebben we geen grotere troef in ons aanbod.

Ook in de winkelstraten van Hasselt werd de aanwezigheid van Gilbert en René fel gesmaakt. Het duo zorgde er niet alleen voor een vlot verloop van de kooplustigen, ze voerden ook ijverig de nodige terrascontroles uit, lazen spookwandelaars de levieten, verzochten aan een aantal levende ronde punten zich naast in plaats van op de weg te positioneren en gingen uiteraard om de haverklap op de foto.

Hebt u ook een feest of evenement waar u twee professionele ordehandhavers zou kunnen gebruiken? Dan zijn Gilbert en René zeker een warme aanrader. Laat u overigens niet misleiden door het enigszins norse uiterlijk van de heren. Het duo zijn immers twee teddyberen in een politie-uniform.

Ontdek op de pagina van Gilbert en René wat zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Straatanimatie.eu.