De bedankingsbutlers zorgen voor een warmhartige verrassingsact tijdens het verjaardagsfeest van Brouwerij Haacht

De vaten van Brouwerij Haacht lopen over van trots want dit jaar bestaat de bekende bierbrouwer maar liefst 125 jaar! Het bedrijf dat bekend is vanwege onder andere Primus, Tongerlo en de themabieren uit de Super 8-reeks mag na 125 jaar nog altijd een echt familiebedrijf worden genoemd, al laat de familie zich vandaag bijstaan door ruim 400 gepassioneerde medewerkers.

Brouwerij Haacht ontstond initieel als melkerij. De slimme ingenieur Eugène De Ro zag echter meer heil in bier dan in koemelk en toverde in 1898 de bestaande melkerij om tot Brouwerij en Melkerij van Haecht. Het duurde niet lang voor de slimme ondernemer inspeelde op het dan nog relatief nieuwe fenomeen van ‘de pils’. Die keuze bleek de juiste te zijn, het bedrijf groeide en tegen 1913 stond Brouwerij Haacht netjes te blinken tussen de eerste producenten in België. In het volgende decenium werd de melkproductie definief gestopt en legde men zich volledig toe op het brouwen van bieren.. Onder meer Bock, Export, Pils en Stout-Ale werden op professionele wijze gebrouwen en aan de dorstige Vlaming verkocht. In het jaar 1937 werd een eerste record gevestigd : Brouwerij Haacht produceerde dat jaar maar liefst 578.000 hectoliter bier.

Vandaag is Brouwerij Haacht nog steeds een familiebedrijf, als is de familie doorheen de jaren uitgebreid met meer dan 400 medewerkers. De brouwerij recruteert hoofdzakelijk lokaal en is zo een belangrijke werkgever geworden in de omgeving. Het welzijn van de medewerkers heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen binnen de brouwerij, zo werd men tijdens het 125-jarig bestaan nog nooit met afvloeiingen geconfronteerd. Een aangename werksfeer en een gezonde en veilige werkomgeving  is bij Brouwerij Haacht één van de absolute prioriteiten. Respect, persoonlijke ontwikkeling en vertrouwen worden hoog in het vaandel gedragen en medewerkers kun zich steeds verder ontwikkelen dankzij verschillende opleidingsprogramma’s.

Om de werknemers op een originele manier te verrassen schakelde Brouwerij Haacht samen met de creatieve breinen van eventkantoor Pink Pinato onze bedankingsbutlers Pierre en James in. Omdat er bij de Brouwerij in shiften wordt gewerkt moest ons stijlvolle duo vroeg uit de veren. Om 5u30 stip ontvingen Pierre en James de eerste medewerkers bij de mooie versierde poort. Elke medewerker kreeg naast een reeks originele bedankingen ook een welgemeende ‘merci recht uit het hart’. Pierre en James pasten hun outfit voor de gelegenheid aan met een gouden borstlint met daarop het 125-jaar Haacht logo. 

Bent u ook op zoek naar een originele manier om uw medewerkers of genodigden te bedanken? Onze bedankingsbutlers zijn hiervoor een warme aanrader. De act kan probleemloos worden aangepast aan uw insteek en thema. Pierre en James brengen - indien gewenst - een reeks originele materialen mee waaronder onze zelf ontwikkelde bedankingsapp (een grappige bedanking via een vingerafdrukscan op een tablet), grappige bedankingscertificaten, welgemeende pluimen en uiteraard kleine en grote merciekes recht uit het hart.

Ontdek op de pagina van de Bedankingsbutlers wat zij kunnen betekenen voor uw feest of evenement.

Act in opdracht van Pink Pinata.