Wervelende beursanimatie in de Leuvense Brabanthallen op vraag van BUNZL

De BUNZL-beurs is dé beurs voor bedrijven en overheidsdiensten in de sectoren van catering, schoonmaak, hygiëne, persoonlijke bescherming en verpakking. De beurs is - zoals de traditie het wil - elk jaar tijdens de maand mei te gast in de Brabanthallen in Leuven. Verspreid over drie dag verwelkomen ruim 80 exposanten enkele duizende professionelen die vanuit heel het land afzakken naar Leuven. De bezoekers kunnen tijdens de beurs alle nieuwe producten en innovaties van hun sector ontdekken en bespreken met de experts en de leveranciers.

De genodigden worden er niet alleen getrakteerd op reeks nieuwe producten en innovaties, de bezoekers krijgen tijdens de middaguren ook een heerlijke maaltijd aangeboden. Op twee van de drie beursdagen mocht de Lachgasten werden de Lachgasten door de organisatoren van de beurs gevraagd om de beursbezoekers tijdens hun maaltijd op een originele manier te verrassen en te bedanken.

Niemand minder dan meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til trok naar Leuven om er - getooid in een blauwgroene complimentjespak én voorzien van een reeks op maat gemaakte (tweetalige) kraslotcomplimenten - de genodigden en bezoekers te verrassen en te complimenteren. Jean Til richte zich daarbij onder meer tot gespecialiseerde poetsvrouwen, diensthoofden van bedrijfsrestaurants, afgevaardigden van onderwijsdiensten, bedrijfsdirecteurs en schepenen van diverse gemeentes. Niet enkele het aangeboden diner, maar ook de complimentjes van de meervoudige wereldkampioen vielen bijzonder in de smaak.

Organiseert u ook een beurs en bent u op zoek naar een leuke beursanimatie, een bijzondere eyecatcher, een unieke ontvangst of een originele manier om de aanwezigen te bedanken? Neem dan zeker even contact op met De Lachgasten!
 

Ontdek op de pagina van Jean Til wat hij kan betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Bunzl.