Bedankinsbutlers Pierre bedankt de genodigden tijdens de opendeurdag van Bluechem

Op 13 en 14 mei 2023 organiseerde Essenscia (de Belgische sectorfederatie van de chemie-industrie en life sciences) een ontdekkingsweekend met de titel ‘The Future Sounds Exiting’. Het Ontdekkingsweekend bood geïnteresseerden van jong tot oud de kans om een unieke blik te werpen achter de schermen in labo’s en bij installaties van chemie- en biotechbedrijven die je anders nooit te zien krijgt. In de meer dan 40 deelnemende bedrijven waren er tevens interactieve workshops en boeiende belevenissen voor het hele gezin voorzien.

Een van de deelnemende bedrijven was BlueChem in Antwerpen, de eerste incubator voor duurzame chemie in België én de ideale locatie voor start-ups en scale-ups om te groeien en te innoveren. Deze unieke publiek-private samenwerking brengt industrie, academici en de overheid samen met de gemeenschappelijke ambitie om start-ups en groeibedrijven te helpen groeien op industriële schaal. Open innovatie en de onderlinge expertise-uitwisseling maken BlueChem de place to be voor vooruitstrevende innovaties, ontwikkeling en baanbrekend onderzoek.

Bedankinsbutlers Pierre en James ontvingen de bezoekers met de nodige egards en bedankten hen uiteraard op uiterst originele wijze voor hun aanwezigheid. Het vriendelijke duo fungeerden tevens als levende wegwijzers en sprekende grappige informatieverstrekkers langsheen het parcours.

Naast enkele honderden bezoekers mochten Pierre en James ook een échte minister en een Antwerpse schepen verwelkomen.

 

 

 


 

Ontdek op de pagina van de Bedankingsbutlers wat zij kunnen betekenen voor uw feest of evenement.

Act in opdracht van Cum Laude.