Paparazzi Enrico verrast de genodigden tijdens de opening van Barmuda in Ranst

Michael, Michael en Maxim hebben een gezamenlijk scoutsverleden en zijn alledrie ook echte Ranstenaren. Het drietal bouwde de afgelopen jaren reeds heel wat ervaring op op het vlak van events en zomerbars. Zo groeide het idee om in hun eigen gemeente een pop-up zomerbar op te bouwen met milieuvriendelijke insteek.  Op 1 juni werd Barmuda plechtig geopend, onze paparazzi Enrico zorgde voor een wervelend onthaal.

Barmuda ligt te midden van het groen. Bezoekers kunnen er niet alleen terecht voor een drankje, er worden ook heerlijke hapjes geserveerd. In de zomerbar is er ook plaats voor live-muziek, workshops, yogalessen … De organisatoren hebben hard gewerkt aan de kindvriendelijkheid met oa. een leuke speeltuin en een  grote zandbak. Een overdekt terras zorgt er voor dat ook tijdens een uitzonderlijke regenbui de zomerbar een een bezoekje waard blijft.

Met een groots opgezet openingsfeest met ruim 300 genodigden werd Barmuda op 1 juni plechtig geopend. Op vraag van Barmuda zorgde onze Paparazzi Enrico voor een wervelende ontvangst boordevol glimlachjes en uiteraard ook échte foto's. Ondanks het prachtige kader bracht Enrico ook zijn eigen kader mee om de belangrijkste genodigden live te kunnen inkaderen.

Onze paparazzi-act is een wervelende onthaalact die met 1 of 2 acteurs kan worden gespeeld. Omdat elk feest een belangrijke aanleiding heeft, valt er op elk feest ook écht nieuws te rapen. Onze paparazzi kunnen dus zowat of elk feest of evenement worden ingezet.

Bijzonder gegeven is dat er tijdens de act niet alleen voor glimlachjes wordt gezorgd, onze paparazzi nemen ook échte foto's. We zijn uiteraard geen topfotografen, maar mogen toch stellen dat we op zijn minst ‘verzorgd’ werk afleveren. 

Hebt u een feest of evenement waar onze Paparazzi als onthaalact of animatie-act kan worden ingezet? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


 

Ontdek op de pagina van de Paparazzi wat zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.