Onze paparazzi zorgen voor een flitsende feestanimatie tijdens het personeelsfeest van Baloise

In het Antwerpse Elisabeth Center rolde Baloise (letterlijk) de rode loper uit voor alle medewerkers uit zowel Vlaanderen als uit Walonië. De bekende verzekeraar koos bewust voor een wat grotere locatie want er werden meer dan duizend genodigden / medewerkers verwacht.

Waar er een (rode) loper aanwezig is mogen onze paparazzi Mario en Enrico uiteraard niet ontbreken. Het olijke duo zorgde met een vlotte Vlaamsitaliaanse en Fransitaliaanse tongval voor een hartelijke verwelkoming van de genodigden. Uiteraard maakte het duo daarbij ook échte foto's.

De aanwezigheid van onze Paparazzi was niet louter toevallig. Opdrachtgever Baloise had samen met Hallelujah Happiness Heroes een leuk concept uitgewerkt met als titel ‘virtual smile’. Doorheen het evenement werden een aantal fotocameraatjes verspreid waarmee de genodigden elkaar konden fotograferen. Aan de hand van een reeks originele stickers konden de genodigden elkaar ook bedanken en complimenteren.

Paparazzi Mario en Enrico gaven deze een actie een duwtje in de rug door de genodigden aan te zetten ook een leuke foto te maken. Als rasechte Italiaanse charmeurs zorgden ze uiteraard ook voor passende bedankingen en complimenten.

Onze paparazzi-act is een multi-inzetbare act die makkelijk aan uw feest of evenement kan worden aangepast. Onze persmuskieten toveren niet alleen glimlachjes, ze zijn ook de aangewezen personages om uw genodigden te informeren en te activeren. Contacteer ons gerust even om te kijken wat onze paparazzi voor u kunnen betekenen. 

Ontdek op de pagina van de Paparazzi wat zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Hallelujah.