Gemaskerde blikvanger en originele presentatie tijdens het personeelsfeest van de gemeente Wommelgem

Geïnspireerd door het populaire televisieprogramma ‘The Masked Singer’ organiseerde de gemeente Wommelgem een "gemaskerd feest" voor alle medewerkers van de verschillende gemeentediensten. In hun zoektocht naar een leuke onthaalact om de genodigden op een grappige manier te verwelkomen én een persoon die eventueel de presentatie van een Masked Singer Mystery Quiz op zich wou willen nemen, kwam de dienst evenementen van de gemeente al snel bij de Lachgasten terecht.

Met een ‘gemaskerde’ act in ons vast aanbod werd de keuze voor onze act ‘de annonceurs’ al snel gemaakt. Het barokke duo Joost en Joost zorgen in bij de aanvang van het feest voor een dynamisch en warm onthaal waarbij elke medewerker op een unieke manier werd aangekondigd. Ze speelden daarbij probleemloos in op de dienst waarop de medewerker in kwestie werkzaam was alsook de door hem of haar gekozen outfit én masker. De aankondigingen bleken niet alleen grappig maar ook nuttig te zijn. Collega's die elkaar niet kenden werden door middel van de aankondiging aan elkaar voorgesteld.

Tussen de verschillende gerechten van het feestelijk diner presenteerden en begeleidde ons gemaskerd duo een - door de gemeente zelf samengestelde - Masked Singer Mystery Quiz, waarbij de medewerkers van de gemeente op zoek moesten gaan naar de gemaskerde collega's met onverwachte zangtalenten. Joost & Joost becommentarieerde daarbij niet alleen de zangtalenten van de deelnemers maar gaven hier en daar ook enkele bruikbare hints.

Na een spetterende finale waarbij de zangers één voor één werden ontmaskerd trokken onze Annonceurs nog de feestzaal in met een leuke fotokader. Tafel na tafel gingen ze op zoek naar medewerkers om (fotografisch) in te kaderen. Eenmaal de tafels aan de kant werden geschoven en het muziekniveau steeg verdwenen Joost en Joost stilaan naar de achtergrond.

Bent u ook op zoek naar een leuke presentator en/of een grappige onthaalact? Onze annonceurs voelen zich thuis op een gemaskerde feesten, historische locaties (zoals kasteeltjes, oude herenhuizen, plechtstatige gebouwen, …) of evenementen met een koningklijke touch. De act kan worden gespeeld door 1 acteur (voor de kleinere feesten) of in duo. De annonceurs zorgen niet alleen voor de glimlach maar zijn ook de ideale personages om iets aan te kondigen, de weg te wijzen of mensen op een stijlvolle manier te begeleiden. Hebt u een feest met een andere insteek? Geen probleem. Ontdek al onze andere animatie-acts en typetjes. Ook voor uw feest is er zeker iets te vinden tussen ons aanbod!

Ontdek op de pagina van de Annonceur(s) wat zij kunnen betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van Wommelgem.