De ultieme verrassingsgast op het Wiegwijs vrijwilligersfeest

Wiegwijs vzw - een organisatie van de Christelijke Mutualiteit - is een middenveldorganisatie die erkend is door Kind en Gezin als organiserend bestuur voor consultatiebureaus. Wiegwijs telt in Vlaanderen 209 kwaliteitsvolle consultatiebureaus waar ouders terecht kunnen voor de opvolging van de ontwikkeling, groei en gezondheid van hun kind(eren). 

De consultatiebureaus van Wiegwijs draaien deels op vrijwillige medewerkers. Meer dan 3.500 gemotiveerde vrijwilligers zijn met de regelmaat van de klok aan de slag in één van de 209 consultatiebureaus verspreid over heel Vlaanderen. 

Deze vrijwilligers stonden centraal tijdens vijf infodagen die Wiegwijs organiseerde in Schaarbeek, Antwerpen, Hasselt, Roeselare en Sint-Niklaas. De vrijwilligers kregen er niet alleen de kans om met elkaar kennis te maken, ze werden ook uitgenodigd om deel te nemen aan diverse informatieve en interactieve workshops.

Tijdens het middagmaal stond er ook nog een ultieme verrassing op het programma. Niemand minder dan meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til kwam de vrijwilligers persoonlijk bedanken en met complimenten overladen tijdens een ongezien complimentjesvuurwerk. Uiteraard de verrassingsgast gekleed in de huisstijlkleur van Wiegwijs en bracht hij onder meer gepersonaliseerde kraslotcomplimenten mee. Getuige de reacties werden de complimenten van de wereldkampioen minstens even goed gesmaakt dan de aanwezige  koffiekoeken.

Ontdek op de pagina van Jean Til wat hij kan betekenen op uw feest of evenement.

Act in opdracht van The Booking Company.