Sinterklaas op bezoek bij ODTH First Class Logistics

ODTH First Class Logistics uit Willebroek kwam in hun lastminute-zoektocht naar een Sinterklaas en Piet bij de Lachgasten terecht. Onze (vernieuwde) Sint en Hoofdcontrolepiet hadden gelukkig nog een gaatje vrij in hun agenda waardoor ze samen met bedrijfsmedewerkers en hun kinderen een boottochtje mochten maken op de Ruppel en het Zeekanaal. Vanwege de beperkte ruimte op de boot bracht Hoofdcontrolepiet de mobiele braafmeter mee waarmee alle kinderen 'braaf' werden gemeten. Hoofdcontrolepiet zorgde ook nog voor een verrassing door de nagelnieuwe schoencontroledetector te testen op zowel de kinderen als hun ouders.

Warmhartige complimenten tijdens de studiedag van GIGOS

Op 30 november bracht Gigos Genk zes verschillende organisaties en ruim 200 professionals samen rond het thema jongeren en identiteitsontwikkeling. Op de agenda stonden er onder andere een een reeks workshops en infomomenten rond thema's als (gender)diversiteit, inclusie, persoonlijke ontwikkeling, mentale weerbaarheid, racisme, discriminatie, enz. Gigos contacteerde De Lachgasten in hun zoektocht naar een warmhartige verrassing mét een positieve boodschap. Wij twijfelde geen seconde en stuurde de meervoudige wereldkampioen complimentjesgeven naar Genk. Jean Til zorgde er in een eerste fase voor een warm welkom. Tijdens de middagbreak trok hij alle registers open en verrastte hij de genodigden met een reeks originele, grappige én toepasselijke (kraslot)complimenten recht uit het hart.

De bedankingsbutlers bedanken de genodigden van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen organiseerde een studiedag in het Antwerpse Provinciehuis. Na een leerrijke dag zorgden onze bedankingsbutlers Pierre en Constant er voor dat de genodigden met glimlach terug huiswaarts keerden.

De officiële braafmeter lokt honderden kinderen naar Grand Bazar Shopping

Omdat Sinterklaas het druk had zocht Grand Bazar Antwerpen voor een leuke Sinterklaasgerelateerde blikvanger. Hoofdcontrolepiet trok naar Antwerpen met de enige officiële braafmeter ter wereld om er een namiddag lang zoveel mogelijk kinderen 'braaf' te meten. Met uitzondering van enkele papa's werd iedereen braaf bevonden. De kinderen kinderen naast een lekkere snoepverrassing ook nog een echt braafheidsdiploma dat 1 jaar lang geldig is.

Sinterkaas een hele dag op bezoek bij de kinderen van Brasschaat

Ook dit jaar mochten De Lachgasten weer de grote intrede van Sint in de gemeente Brasschaat verzorgden. We staken voor de gelegenheid onze Sinterklaas in een prachtig nieuw kleedje en zorgden zoals de traditie dat wil voor een reeks originele pieten en nevenpersonages.