Paparazzi zetten GVA-campagne in the picture tijdens the Night of the Proms

Gazet Van Antwerpen contacteerde De Lachgasten met de vraag om hun wedstrijd 'Win een iPhone' onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van de Night of the Proms. Onze paparazzi (voor de gelegenheid voorzien van enkele duidelijke GVA-verwijzingen) brachten drie voorstelling lang de actie op een grappige manier onder de aandacht bij de wachtrijen voor de ingang van het Sportpaleis.

Agent K. van het Superhero Agency zoekt superhelden op 5 Odisee-campussen

Odisee Hogeschool startte in het najaar met een 'Be a campushero'-campagne waarbij de studenten werden aangespoord tot kleine én grote heldendaden. Om de campagne onder de aandacht te brengen kwam Odisee bij De Lachgasten terecht. Wij ontwikkelden een act op maat waarbij Agent K. van het Superhero Agency op originele wijze op zoek ging naar nieuwe heldentalenten. Aan de hand van een op maat gemaakte Superhero-Identificationtool werd het superheldengehalte van de student gescand. De talenten van de superheld in wording werden vastgelegd in een officieel superheldencertificaat én de held-in-de-dop kreeg ter identificatie een officiële superherobadge. De interventie van Agent K. viel in de smaak waardoor we de deze act op 5 Odiseecampussen mochten spelen.

Wereldkampioen Complimentjesgeven zet jarige Vliegen NV in de bloemetjes

Vliegen NV, een naam als een klok in de bouwwereld, vierde onlangs haar 60e verjaardag. Onze wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til mocht de medewerkers van het bedrijf in de bloemetjes zetten tijdens een groots opgezet verjaardagsfeest in de Genkse Arena.

Onverwachte inspectie tijdens het personeelsevent van Thomas More

Hogeschool Thomas More contacteerde de Lachgasten met de vraag of een animatie-act rond het thema 'doorlichting' soms mogelijk was. Renaat De Knikker, eerstaawezend hoofdcontroleur van het Ministerie van Onderwijs, en zijn (niet al te snuggere) assistent Constant Belet trokken naar Geel om er de vele honderden medewerkers van Thomas More aan een inspectie te onderwerpen. Het duo mocht gelukkig de enige computer van de dienst meebrengen waarmee een snelle digitale doorlichting kon worden uitgevoerd. Assistent Constant Belet controleerde daarna proefondervindelijk hoe hoog de medewerkers de lat voor zichzelf legden.

Verrassende IT-bedankingen tijdens het klantenevent van Remmicom

IT-partner Remmicom nodigden haar klanten en relaties uit voor een studie- en infodag in het Elisabeth Congres Center naast de Antwerpse Zoo. Onze bedankingsbutlers Pierre en James zorgden zowel bij het onthaal, de koffiepauze, de lunch als de afsluitende netwerkreceptie voor een reeks originele IT-gerelateerde bedankingen.