Bedankingsbutler Pierre verrast en bedankt de klanten van E-Fit

E-Fit is dé marktleider binnen deze sector van de "Elektro Musculaire Stimulatie"-technologie, een unieke en hoogtechnologische trainingservaring, die sporters zal verbazen. Een sessie van 20 minuten, worden de spieren geactiveerd én gestimuleerd door middel van elektrische impulsen, waardoor de trainingssessie 18x efficiënter is dan een klassieke fitnesstraining. Tijdens een klantenevent in het prachtige Van der Valk Hotel in Beveren stelde E-fit de nieuwste versie van hun technologie voor aan hun (toekomstige) klanten. Om de genodigde op een stijlvolle, grappige én originele manier te verwelkomen deed E-Fit een beroep op onze bedankingsbutler Pierre Le Maîttre. Butler Pierre bracht voor de gelegenheid onze zelfontwikkelde bedankingsapp in E-Fit kleuren en met E-Fit bedankingen mee. Pierre zorgde er alvast voor de glimlachspieren behoorlijk waren opgewarmd toen het informatieve luik van het event startte.

The Bodyguards beveiligen het personeelsevent van Deliverect

Of onze 'moderne' Bodyguards ook bij een vintage jaren 20 feestje passen? Uiteraard! Agent K en Agent T trokken met plezier naar de Gentse zaal Cocteau om aldaar het personeelsfeest van Deliverect te beveiligen. In een eerst fase stond onze 'Men in Black' in voor een origineel onthaal (met gebruik van onze zelfontwikkelde identiteitscontrole-app). Eenmaal de genodigden gearriveerd waren, zorgden The Bodyguards met een reeks grappige gadgets en gimmicks.

Onze ambtenaren meten het werkgeluk van de Acerta-medewerkers

Op het personeelsevent van Acerta in de Leuvense zaal Het Depot controleerde Hoofdinspecteur van het ministerie van Sociale Zaken Renaat De Knikker en zijn assistent Constant Belet het werkgeluk van de Acertamedewerkers. Aan de hand van een op-maat-gemaakte digitale geluksmeting, een snelle glimlachmeting én een praktische 'hoe hoog leg jij de lat qua werkgeluk'-test stelde het duo een uitgebreid rapport op dat eerstdaags in drievoud en voorzien van een officiële stempel aan Acerta zal worden overgemaakt.

Sinterklaas en de sprekende brievenbus te gast bij Indaver

Hoofdcontrolepiet en Zwapio (zwarte piet in opleiding) trokken dit jaar naar het Sinterklaasfeest van Indaver in het gezelschap met de sprekende brievenbus. Deze sintelligente brievenbus dankt ieder kind op originele wijze voor zijn of haar poststuk én kan het onderscheid maken tussen een tekening en een brief. Wanneer de meeste poststukken waren verzameld arriveerde Sinterklaas die ruim te tijd nam om ieder kind te spreken én een cadeautje te schenken.

Londerzeel verwelkomt Sinterklaas, hoofdcontrolepiet, propere piet en professor Suyckerbuik

Ook in Londerzeel mochten dit jaar de grote intrede van Sinterklaas verzorgen. Onze prachtige (vernieuwde) Sint kreeg het gezelschap van Hoofdcontrolepiet en zijn 'officiële braafmeter', propere piet (dien instond voor de controle van de schoenen) en professor Suykerbuik. Als hoofd van het sinternationale snoeplaboratorium kwam de professor de nieuwe snoepcollectie voor het jaar 2024 in primeur uittesten. Ook de technische zijde van de intrede (lees: het geluid) werd door de Lachgasten verzorgd.