The Bodyguards beveiligen eerste voetbalmatch van AA Gent met publiek

Voetbalclub AA Gent contacteerde The Bodyguards ter beveiliging van hun eerste thuismatch met publiek. Getooid in een das & mondmasker (uiteraard in buffaloblauw) en voorzien van de nodige aanwijzingsborden trokken onze agents L & K naar de Ghelamco-arena. Enkele duizenden supporters werden discreet toch duidelijk op de geldende COVID-maatregelen gewezen. Tot tevredenheid van onze Bodyguards hield iedereen zich met de (verborgen) glimlach aan de regels.

https://www.kaagent.be/nl

Het Ministerie van Volksgezondheid voert onverwachte controles uit bij de studenten van Odisee Sint-Niklaas

De Covid-pandemie zorgde ervoor dat de aanvang van het academiejaar van Hogescholen & Universiteiten ietwat anders liep dan voorheen. Zo werden er in de Campus Sint-Niklaas van Odisee Hogeschool heel wat aanpassingen doorgevoerd om het gebruik van het schoolrestaurant COVID-proof te maken. Albert Van Vijfvoet - eerstaanwezend hoofdcontroleur van het Ministerie van Volksgezondheid - voerde tijdens de eerste schooldag de nodige controles uit. Tot zijn grote tevredenheid hielden de aanwezige studenten zich netjes aan de regels waardoor Albert heel wat merciekes & goede rapporten kon uitdelen.

https://www.odisee.be/en/campus-sint-niklaas

The Bodyguard leidt Covid-proof verjaardagsfeest in veilige banen

Met zes maanden vertraging kon Katrien dankzij de versoepeling van de COVID-regels alsnog haar zestigste verjaardag vieren. Agent K, een van onze bodyguards, zorgde voor een stijlvol onthaal en discrete controle. Ook tijdens de receptie gaf hij de nodige aanwijzingen & voerde waar nodig enkele controles uit.

Hoofdbrigadier Gilbert de Meuter trotseert hittegolf en sensibiliseert de Leuvenaren

De Stad Leuven contacteerde hoofdbrigadier De Meuter Gilbert betreffende een COVID-sensibiliseringsopdracht tijdens de wekelijkse markt. Uitgerust met het speciaal ontwikkelde shopping-voertuig ving De Meuter de nodige blikken om alzo oa. het circulatieplan, de mondmaskerdracht & de social distancing onder de aandacht te brengen. Ondanks de hittegolf trok Gilbert na afloop van de markt ook nog naar de omliggende winkelstraten.

https://www.leuven.be/

Drie socialdinstancing-acts op vraag van de stad Kortrijk

Op vraag van de Stad Kortrijk waren de Lachgasten drie dagen lang te gast in de drukste winkelstraten van de stad om er de kooplustigen - op een grappige / stijlvolle / ongedwongen manier - te wijzen op de veiligheids- en social distancing regels. Vrijdag leidden onze Marshalls het shoppingverkeer in goede banen, zaterdag vingen agenten Gilbert & Rene er - samen met hun uiterst origineel politioneel voertuig - ontelbare blikken en zondag toverden onze ambtenaren talrijke glimlachjes.

https://www.kortrijk.be/