De ultieme verrassingsgast op het Wiegwijs vrijwilligersfeest

Wiegwijs vzw - een organisatie van de Christelijke Mutualiteit - is een middenveldorganisatie die erkend is door Kind en Gezin als organiserend bestuur voor consultatiebureaus. Wiegwijs telt in Vlaanderen 209 kwaliteitsvolle consultatiebureaus waar ouders terecht kunnen voor de opvolging van de ontwikkeling, groei en gezondheid van hun kind(eren).

>> lees meer

Drie gastoptredens vol humor op vraag van Willy Naessens

De Willy Naessens Group vierde zijn 60e verjaardag en dat zou grote man Willy Naessens niet zomaar voorbij laten gaan. Ruim 5.000 genodigden werden - verspreid over drie dagen - uitgenodigd op het landgoed van de gastheer in Wortegem Petegem voor een memorabel feest.

>> lees meer

Renewi kiest ons meestgevraagde typetje voor het personeelsfeest

Afvalverwerkingsbedrijf Renewi heeft op dinsdag 25 april 2023 zijn nieuwe sorteerlijn en de grootste windmolen van het land in de Gentse haven officieel ingehuldigd. Dat gebeurde in aanwezigheid van federaal premier Alexander De Croo.

>> lees meer

Complimentenkampioen geeft de teambuilding van VITO een verrassende wending

VITO is een Vlaamse onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling met als doel de transitie te versnellen naar een duurzame wereld.

>> lees meer

Bedankingsbutler Pierre zet vrijwilligers van Dilbeek in de bloemen.

De vrijwilligers van het OCMW van de gemeente Dilbeek werden naar jaarlijkse tradities in de bloemetjes gezet tijdens een heerlijk diner in het prachtige kader van Kasteel La Motte.

>> lees meer