Pauwels Consulting tovert Paleis 10 om tot een echte jungle

Ook de medewerkers van Pauwels Consulting vierden een eerste feestje na de woelige Coronajaren. Speciaal voor de gelegenheid werd Heizelpaleis 10 omgetoverd tot een echte jungle. Om de ruim 900 genodigden de weg te wijzen en te beschermen tegen de nodige gevaren kon het bedrijf een beroep doen op 2 ervaren jungle-gidsen. Naast een originele verwelkoming leerde het duo de aanwezigen zich te verdedigen tegen de meest gevaarlijke dieren en te ontsnappen aan de nietsontziende junglebewoners. Met dank aan www.jetsetevents.be voor de leuke opdracht.

-
Lees meer over deze act op de pagina Act op Maat     //     Act in opdracht van : Pauwels Consulting
-

Nieuwjaarscomplimenten voor de medewerkers van Plus Home Services

Met 58 kantoren verspreid over het hele land is Plus Home Services één van de grootste aanbieders wat betreft hulp in het huishouden via het systeem van dienstencheques. De coronaperiode vergde heel wat energie en flexibiliteit van de medewerkers, die het bedrijf - ondanks de steeds veranderende regels - met vaste hand doorheen de moeilijke tijden loodsten. De medewerkers verdienden hiervoor meer dan één complimentje en daarom schakelde het bedrijf niemand minder dan wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til in. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het bedrijf - die plaatsvond in de prachtige zalen van de Royal Yacht Club Belgium in Antwerpen - zorgde de meervoudige wereldkampioen voor een drie uur durend complimentjesvuurwerk.

-
Lees meer over deze act op de pagina van Jean Til     //     Act in opdracht van : Plus Home Services
-

Jean Til verwent de leden van Landelijke Gilde Olmen

Ruim honderd leden van de Landelijke Gilde Olmen bliezen verzamelen in PC d'Olmense Met voor een overheerlijk nieuwjaarsdiner. Kers op de nieuwjaarstaart was een verrassingsbezoek van wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til. 

-
Lees meer over deze act op de pagina van Jean Til     //     Act in opdracht van : Landelijke Gilde Olmen
-

Wervelende nieuwjaarsreceptie bij Cultureel Ontmoetingscentrum Nova

De nieuwjaarsreceptie van Cultureel Ontmoetingscentrum Nova (Antwerpen Kiel) kreeg een onverwachte gast op bezoek. Niemand minder dan meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til trok naar het Kiel om er de buurtbewoners te verrassen. Gezien de vele aanwezige nationaliteiten complimenteerde Jean Til onder meer in het Frans, Engels en de universele handgebarentaal. 

-
Lees meer over deze act op de pagina van Jean Til     //     Act in opdracht van : OC Nova
-

Jean Til complimenteert 140 Ferme dames in Bevel

De covidperikelen zorgden ervoor dat de leden van Ferm Bevel elkaar een behoorlijk tijdje moesten missen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Parochiecentrum Den Heerd kon en mocht er eindelijk terug worden gefeest. Naast een heerlijk buffet en een originele fotoboot hadden de organisatoren ook één grote verrassing voorzien : de aanwezigheid van de meervoudige wereldkampioen complimentjesgeven. Aangespoord door de gulle glimlach van 140 prinsessen haalde Jean Til alles uit de kast tijdens een ruim twee uur durend complimentjesvuurwerk. 

-
Lees meer over deze act op de pagina van Jean Til     //     Act in opdracht van : Ferm Bevel
-