Delhaize

Een week lang waren De Lachgasten te gast op het nieuwe hoofdkantoor van Delhaize Belgium in Kobbegem. Onze ceremoniemeester James zorgde voor een warm onthaal en een hernieuwing van het huwelijk tussen de werknemers & hun nieuwe werkomgeving. En onze senior-purser Patrick ontving de medewerkers aan boord van het Lionair-vliegtuig voor een informatieve & grappige instructiesessie rond veiligheid & ergonomie. Tijdens de meer dan 40 sessies werden ontelbare glimlachjes getoverd.

https://www.delhaize.be/

In Bilzen draait alles om jou

Onder de titel ‘in Bilzen draait alles om jou’ organiseerde de Stad Bilzen een feestelijk schoppingweekend. Onze wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til werd twee dagen lang ingeschakeld om de winkelbezoekers te bedanken en complimenteren.

https://www.bilzen.be/

Dingo Dave zorgt voor een avontuurlijke begeleding van de Orfit-medewerkers

In het wondermooie Durby vierden de medewerkers van Orfit op avontuurlijke wijze de 30e verjaardag van het bedrijf. Onze survivalspecialist Dingo Dave zorgde voor een warm welkom in 7 verschillende talen en hielp de genodigden gedurende de dag op weg bij de verschillende activiteiten.

https://www.orfit.be/

Complimentjes voor de ondernemende Senioren van Ekeren

Na een lange (COVID-)pauze bliezen de ondernemende senioren van NEOS-Ekeren verzamelen voor een receptie en diner. Wereldkampioen Complimentjesgeven Jean Til zorgden voor een verrassend en warm onthaal.

Neos

Complimentjesvuurwerk voor de vrijwilligers van Zutendaal

Of we de vrijwilligers van de gemeente Zutendaal origineel én covidsafe konden bedanken ? Uiteraard ! We stuurden onze meervoudige wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til op pad die - om veiligheidsredenen - de honderden vrijwilligers net niet door het dak van de vliegtuighangar complimenteerde.

https://www.Zutendaal.be/