De (virtuele) Sint

Omschrijving

Ook Sinterklaas wordt getroffen door de coronamaatregelen maar heeft ook goed nieuws. “Ik kom binnenkort zeker naar België,” vertelt hij enthousiast. “Uiteraard ligt een bezoek bij kinderen thuis of een groot Sinterklaasfeest in een bedrijf wat moeilijk,” betreurt de kindervriend. Zijn technologiepieten hebben daar echter een geweldige oplossing voor gevonden.

Met enige trots laat de Sint zijn nagelnieuwe videofilmpje zien. “Omdat er heel wat tijd is vrijgekomen maak ik met plezier een reeks gepersonaliseerde videoboodschappen,” vertelt hij fier. “Ook een uniek Sinterklaasjournaal voor het bedrijf of een andere virtuele verrassing is zeker mogelijk. Indien gewenst kom ik zelfs even op bezoek tijdens een webinar,” verrast de Sint.

Wil je de Sint contacteren, dan bel of mail je best even met De Lachgasten. “Ik stap weldra de boot op en ben wat moeilijker bereikbaar. De Lachgasten regelen tijdelijk mijn agenda. Contacteer ze snel, dan kan ik bij aankomst voor u aan de slag,” besluit de kindervriend.

Praktisch

Sinterklaasfilmpjes op maat van uw bedrijf, uw klanten en/of uw medewerkers. Wij helpen u graag. Wij beschikken over een eigen studio met decors & professionele opname-apparatuur.

De Lachgasten in actie
Surf naar onze rubriek in beeld en ontdek waar / voor wie we onlangs aan de slag waren.