The Bodyguard(s)

Het gevaar schuilt in een klein hoekje. Zo klein, dat een (normaal) mens het amper opmerkt, het gevaar aan zich voorbij laat gaan ... Gelukkig zijn er The Bodyguards. Ze zijn zwart, groot(s), getraind en ontwapenend. Zij horen, zien, voelen en ruiken alles. Met ware doodsverachting springen ze voor u en uw gasten in de bres. Onze Agents onthalen u en uw gasten als echte VIPS. Ze wijzen u oponverwachte gevaren, escorteren belangrijke figuren, screenen verdachte individuen en cleanen de ruimte van elk gevaar. Waar nodig duiken ze in hun materiaalkoffer & zetten ze de nodige hi-tech snufjes in.

Omschrijving

Laat u niet afschrikken door het ‘veiligheidsgegeven’, The Bodyguards zijn eigenlijk teddyberen in maatpak. Ze creëren een compleet eigen denkwereld. Hun buitensporige aanpak, inventieve oplossingen & opvallende materialen laat niemand onberoerd. Voor grotere feesten is een combinatie met de Paparazzi zeker een aanrader !

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) en receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een act van 60 minuten richt zich hoofdzakelijk op het onthalen van uw genodigden. Tijdens dit onthaal verwelkomen ze uw gasten als ware VIPS. Indien nodig zorgen ze voor toeleiding naar een bepaalde persoon / locatie / object (huwelijkskoppel, inschrijvingsbalie, vestiaire, ...).

Tijdens de tweede fase mengen ze zich tussen uw gasten en wijzen hen er hen der op allerhande gevaren. Ook bij plechtstatige momenten (speeches, ...) leiden ze een en ander in (goede) banen. The Bodyguards kunnen eveneens als allround blikvanger worden ingezet.

  • Korte verrassingsact : 60 minuten
  • Volledige animatie : 120 minuten
  • Verlenging per 30 minuten mogelijk 

     
  • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act
De Lachgasten in actie
Surf naar onze rubriek in beeld en ontdek waar / voor wie we onlangs aan de slag waren.