De Sjamane

Het woord sjamaan komt uit het Siberische Toengoezisch (Evenks) en betekent letterlijk: hij of zij die weet. Een sjamaan is gespecialiseerd in het kijken naar de ziel, benoemt belangrijke zaken & legt onderliggende verbanden bloot.
Onze Sjamane is een warme persoonlijkheid die u ongetwijfeld zal intrigeren & verrassen. Aan de hand van zelf ontwikkelde persoonlijkheidskaartjes (geïnspireerd op de 13-manenkalender) wandelt ze samen met u op aangename en respectvolle wijze door uw persoonlijkheid.

Al snel zal u merken dat de Sjamane voelt wat u voelt. Alleen weet zijn het beter te benoemen, scherper te beschrijven en duidelijker in woorden te gieten. Aan de hand van haar bevindingen kijkt ze samen met u naar uw verleden en toekomst.
Ook al is haar verschijning indrukwekkend, angst hoeft u zeker niet te hebben. De raadgevingen van de Sjamane zijn oprecht, medelevend én hartelijk. Ze beschikt over de gave om u zowel te verbazen, te raken als te doen lachen.
Over één ding is men het vaak eens wanneer men de sjamane heeft ontmoet: het gevoerde gesprek wordt niet gauw vergeten.

Omschrijving

De Sjamane is flexibel inzetbaar. Ze kan zowel statisch (bijvoorbeeld in een kleine gedecoreerde ruimte) als mobiel aan de slag. De act kent geen technische vereisten én past zowel op een festival als op een businessevent.

De Sjamane is vlot drietalig (Nederlands, Frans, Engels), is uiterst stijlvol, authentiek en 200 procent positief. De actrice is niet alleen een actrice maar ook een persoon die over een grote (en spontane) therapeutische gave beschikt en zich enorm in de materie heeft verdiept.

Praktisch
  • Korte verrassingsact : 60 minuten
  • Volledige animatie : 120 minuten
  • Verlenging per 30 minuten mogelijk

     
  • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act (op vaste locatie / kraampje / tent)
De Lachgasten in actie
Surf naar onze rubriek "IN BEELD" en ontdek waar / voor wie we onlangs aan de slag waren.