De Paparazzi

“Nieuwsmaken” is een kunst. Een kunst die door onze paparazzi perfect wordt beheerst. In opdracht van een roddelblad, obscure tv-zender of ‘lokale gazet’ gaan ze op jacht naar scoops. Tijdens hun zoektocht laten ze zich door niets of niemand tegenhouden.

Getooid in een old-style trenchcoat & gewapend met fototoestel, camera of notablok wachten ze ongeduldig op hun prooi : uw gast. In iedere aanwezige herkennen ze een BV of BW (bekende wereldbewoner), het slachtoffer in kwestie wordt meteen geconfronteerd met de laatste nieuwe roddels, anonieme getuigenissen of pittige quotes. Een sensueel kleedje, een opvallend kapsel, hippe schoenen of een vintage das, alles kan aanleiding geven tot een (welliswaar kortstondig) diepte-interview.

De paparazzi voelen zich uitermate thuis op uw rode loper. Reikt u Oscars uit, knipt u een lintje door, vertoont u iets op het grote scherm of sluit uw event aan bij de wereld van Hollywood, dan zijn de Paparazzi een niet te missen blikvanger. Wilt u uw event nog iets meer cachet geven, kijk dan even naar onze act The Bodyguards. Onze veiligheidsagenten slagen er als geen ander in uw gasten als VIPS te onthalen en houden met graagte paparazzi & andere persmuskieten in bedwang.

Omschrijving

Dynamische blikvanger in rode-loperstijl. Zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. In functie van aantal gasten, budget, andere aanwezige acts ... kan gekozen worden voor een act met 1 of meerdere acteurs.

Voor grotere feesten is een combinatie met onze Bodyguards zeker een aanrader !

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) en receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een act van 60 minuten richt zich hoofdzakelijk op het onthalen van uw genodigden. Tijdens dit onthaal verwelkomen ze uw gasten als ware VIPS. Indien nodig zorgen ze voor toeleiding naar een bepaalde persoon / locatie / object (huwelijkskoppel, inschrijvingsbalie, vestiaire, ...).

Tijdens de tweede fase mengen ze zich tussen uw gasten en wijzen hen er hen der op allerhande gevaren. Ook bij plechtstatige momenten (speeches, ...) leiden ze een en ander in (goede) banen. The Bodyguards kunnen eveneens als allround blikvanger worden ingezet.

  • Korte verrassingsact : 60 minuten
  • Volledige animatie : 120 minuten
  • Verlenging per 30 minuten mogelijk

     
  • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act
De Lachgasten in actie
Surf naar onze rubriek in beeld en ontdek waar / voor wie we onlangs aan de slag waren.