De Annonceur(s)

Annonceur (lees : deursuppoost) was een zeer begeerde job ten tijde van de Renaissance. Als professionele verwelkomers onthaalden zij de genodigden met de nodige egards.

Onze annonceurs hebben een stem als een klok. Ten gepaste tijden laten zij aan de reeds aanwezige gasten weten wie er arriveert. Elke dame en heer krijgen een eerbiedwaardige titel toebedeeld. Hierbij laten onze annonceurs zich inspireren door de outfit / echte naam / mededeling van uw genodigden. De annonceurs kunnen ook worden ingezet voor het begeleiden van uw gasten van A naar B, aankondigen van sprekers, tafelindeling, enz ...

Verder bieden zijn tijdens receptie of walking diner ook een uniek kader aan voor selfies/foto’s ...

Omschrijving

Onthaalact die zich thuis voelt op feesten met veel genodigden en/of themafeestjes met een historische insteek of locaties (kasteel, burcht, oude hoeve, enz ...)

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) de receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een verrassingsact van 60 minuten behoort ook tot de mogelijkheden.

  • Korte verrassingsact : 60 minuten
  • Volledige animatie : 120 minuten
  • Verlenging per 30 minuten mogelijk

     
  • Ook inzetbaar als straattheateract en/of op publieke events
     
De Lachgasten in actie
Surf naar onze rubriek in beeld en ontdek waar / voor wie we onlangs aan de slag waren.