De Ambtenaren

Eerstaanwezend Hoofdcontroleur Renaat De Knikker en zijn assistent-controleur Damiaan De Simpel zijn ambtenaren van een bijna uitgestorven ras. Werkende op een uiterst belangrijke dienst of ministerie (aanpasbaar aan uw insteek en/of thema) zorgen ze ervoor dat op uw feest of evenement alles volgens de wettelijke, administratieve en juridische geplogenheden verloopt.

Uitblinkend in vakkennis én gewapend met een ongelofelijk oog voor details verwelkomen, informeren, begeleiden en verrassen zij uw genodigden. Ondanks hun enigszins oudbollige uiterlijk brengt het duo verrassend genoeg ook ‘moderne apparatuur’. In primeur hebben ze van hun baas immers een echte computer meekregen, waarmee ze de identiteit en/of bepaalde eigenschappen van de genodigden kunnen meten en controleren. De insteek & vormgeving van deze meting (fotovoorbeeld Ministerie van Landbouw & Visserij / event rond groenten) kan volledig aan uw event / opdracht worden aangepast. De uitkomst is uiteraard steeds positief!

Uiteraard brengen Renaat & Damiaan ook de nodige formulieren mee, onderbreken ze hun missie geregeld voor een korte schafttijd, bellen ze naar hun overste voor advies en belanden ze uiteraard in een onderlinge discussie. Uw informatie wordt daarbij vlotjes in hun procedures & gesprekken verweven.

Ondanks de knorrige looks van mogen onze ambtenaren zeker publieksvriendelijke worden genoemd. Damiaan & Renaat benaderen uw genodigden enigszins archaisch maar ook open, positief & warmhartig. De materialen die ze gebruiken (een originele identificatie-app en enkele originele formulieren) kunnen probleemloos aan uw insteek worden aangepast.

Omschrijving

Feest, kantoor, showroom, de ambtenaren voelen zich op vele locaties thuis. Het duo is wel allergisch aan luide muziek. De humor van het duo vervalt wanneer ze zich niet op een normale en natuurlijke manier verstaanbaar kunnen maken.

Praktisch
  • Korte verrassingsact : 60 minuten
  • Volledige animatie : 120 minuten
  • Verlenging per 30 minuten mogelijk

     
  • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act
De Lachgasten in actie
Surf naar onze rubriek in beeld en ontdek waar / voor wie we onlangs aan de slag waren.