Stijlvolle complimenten & toekomstvoorspellingen voor Skoda & Volkswagen

Op vraag van ADevents & Garage Jennes (Machelen) goten we onze Wereldkampioen Complimentjesgeven Jean Til in de skodakleuren/thema. Niet alleen de outfit was op maat, ook de kraslotcomplimenten die Jean Til gebruikt werden volledig aan het autowereldje aangepast. Onze complimentenkampioen werd voor de gelegenheid vergezeld van sjamane/toekomstvoorspelster Astrid. In de mooie blauwe VW-kleuren was ze ware blikvanger.

Kruidendokter Uni blikvanger op de JAVA foodbeurs

Op vraag van communicatiebureau Pubmarket & klant Unilever kropen we in de huid van kruidendokter Uni tijdens de JAVA foodbeurs in de Leuvense Brabanthal. Drie dagen lang zorgde de boomlange Chinees voor de nodige toeleiding naar de stand, lichtte hij het productenaanbod toe & toverde hij uiteraard ontelbare glimlachjes. Ook de Oosterse Soep met bijhorend verhaal over handgevangen rivierkreeft uit de Yangtzerivier werd felgesmaakt.

Full Service Experience voor Ingenico Payments

Op 9 februari lanceerde Ingenico Payments afdeling België haar nieuwe full service producten. Het Ingenicopersoneel kon tijdens de kantooruren genieten van een aantal leuke services. Onze butler Pierre zwierf doorheen het bedrijfsgebouw met een authentiek karretje boordevol ‘full service’ diensten en producten. Grootste blikvangers waren oa. een personal power assassment, een private relaxing en een high class message service. Maar ook het lepeltjesassortiment bij de koffie, de binnenkantreiniging van de schoenen & de persoonlijke airconditioning vielen erg in de smaak.

Nieuwjaarsreceptie van Groen Vlaams-Brabant veilig verlopen

Wij, opperwachtmeester De Meuter Gilbert en eerstaanwezend hulpinspecteur Van Dam René verklaren hierbij dat de nieuwjaarsreceptie van Groen ordentelijk & veilig is verlopen. De aanwezigen werden bij de toegang aan een grondige controle onderworpen. Tijdens de receptie werd oa. een volledig digitale alcoholtest uitgevoerd. Tot onze spijt konden we de genodigden enkel op de nodige glimlachen betrappen. Ondergetekend, Gilbert & René.

Venetiaanse annonceurs voor Pauwels Consulting

Voor het vierde jaar op rij mochten de Lachgasten de animatie verzorgen tijdens het nieuwjaarsevent van Pauwels Consulting, georganiseerd door Jetset Events. De klant koos voor het thema ‘Venetiaans Carnaval’, de Lachgasten zorgden voor 2 originele annonceurs die de 500 genodigden op grappige wijze aankondigden. In een tweede fase zorgden onze acteurs ook voor een originele selfieservice ‘in een aangenaam kader ...’.