Opdracht voor Douwe Egberts is straffe koffie !

Douwe Egberts betrok eind september haar nieuwe kantoren in Brussel. Mr. Ristretto & Mr. Lungo stonden in voor de verwelkoming van het personeel en hadden voor iedereen ‘een boon’ in petto. Alle bonen samen stonden symbool voor de kwaliteiten van het personeel : straffe koffie !
-
(concept : Feekit.be)

Complimentjes tanken bij Q8 Benelux

Q8 nodigde twee dagen lang haar Benelux-klanten uit voor een informatief seminar. Tijdens het afsluitend diner zorgde onze wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til voor de glimlacht. Jean Til bracht ook een reeks specifieke benzinecomplimentjes mee. Het werd een super-evenement !

Dubbele animatie voor Mig-motors in Pairi Daiza.

MIG-Motors nodigde haar personeelsleden, partners & kinderen uit voor een unieke familiedag in Pairi Daiza. Helaas ging het gerucht de ronde dat er een Pandabeer was ontsnapt zodat ook enkele Paparazzi opdaagden. De persmuskieten zorgden voor een dynamisch welkom & ontelbare glimlachjes. Ook tijdens de middaglunch werden er blikken gevangen en glimlachjes getoverd door Davy Indapoupolis & complimentenman Jean Til.

Koninklijke opendeurdag bij Desco Wijnegem

Desco Wijnegem nodigde op 15 september 2018 al haar professionele klanten uit voor een groots opgezette opendeurdag met als thema ‘klant is koning’. Onze Annoneurs zorgden ervoor dat de genodigden met koninklijke egards werden verwelkomd.

Customer first bij Philips Benelux

De klanten van Philips Benelux werden in het Brusselse Bluepoint uitgenodigd voor een reeks productvoorstellingen & infosessies met als thema ‘customer first’. Onze butler Pierre Le Maître maakte er van bij het onthaal een customer-first-experience van, inclusief een door de Lachgasten ontwikkelde Philips-welkomapp.