Jean Til blikvanger tijdens complimentendag op Brussels Airport

Onze wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til was op Complimentendag (1 maart) te gast op Brussels Airport. Op vraag van onze nationale luchthaven verraste & becomplimenteerde hij er de reizigers. Jean Til bracht voor de gelegenheid een aantal specifieke luchtvaartcomplimentjes mee. De kraslotencomplimenten die hij uitdeelde waren tevens ‘Brussels Airport Branded’.

Superhelden met een nieuwe missie voor Intrum

Intrum Justitia veranderde onlangs haar naam naar Intrum. Met de naamsverandering ging ook een nieuwe missie gepaard, iets wat Intrum graag in de verf wou zetten bij haar personeel. Twee superhelden ‘op hun retour’ gingen binnen het bedrijf op zoek naar een nieuwe generatie superhelden, klaar om nieuwe missies aan te vatten. Aan de hand van een reeks originele materialen kregen de medewerkers de kans zelf een heldendaad te verrichten. Onze helden bemanden ook een originele superhelden-fotobooth & leidden een spectaculaire bureaustoelenrace in goede banen. Met dank aan www.hallelujah.be voor de leuke opdracht.

Paparazzo Mario Balduci lanceert LEEF-magazine

Op vraag van Christelijke Mutualiteit Limburg trok onze sterreporter én topfotograaf Mario Balduci naar het CM-hoofdkantoor in Hasselt om er het nieuwe LEEF-magazine te lanceren. Mario vergaarde er niet alleen een reeks wonderlijke primeurs, hij flitste ook een wervelende reportage bij elkaar. LEEF-magazine verschijnt maandelijks en valt bij elk CM-lid gratis in de bus.

Onthaal & surprise-act voor Advipro

​Op de nieuwjaarsreceptie van Adivpro zorgden de Lachgasten voor 2 blikvangers. Onze Bodyguard ‘Agent Keno’ zorgde in een eerste fase voor een veilig (en humoristisch) onthaal. En tijdens het walking diner zorgde Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven voor de surprise met zijn spectaculair complimentjesvuurwerk. (foto’s : www.fotografik.be)

Onze persmuskieten te gast bij Groen Vlaams Brabant

Onze sterreporter Frederico Perazzi & topfotograaf Mario Balduci waren aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van Groen Vlaams-Brabant. Terwijl Frederico op jacht ging naar pittige primeurs, kleine & grote meningsverschillen en headlines in wording schoot Mario het nodige fotomateriaal bij elkaar. En uiteraard zorgde het olijke duo voor ontelbare glimlachjes.