Aan de slag voor Ryanair op Brussels Airport

In opdracht van Ryanair en event-agency Concreat verwelkomden onze paparazzi honderden reizigers voor vier nieuwe Ryanair-bestemmingen. Terwijl paparazzo Luigi de reizigers het hemd van het lijf vroeg maakte paparazzo Roberto flitsende foto’s. Verder zorgden onze persmuskieten ook voor de toeleiding naar een wervelcabine alwaar de reizigers een prachtige prijs konden winnen.

Hoofdcontrolepiet tovert glimlachjes in Waasland Shopping

Voor het tweede jaar op rij mocht de Lachgasten in de huid kruipen van een ‘bijzondere piet’. Onze hoofcontrolepiet verzorgde niet alleen zes namiddagen lang de presentatie, hij toverde ook glimlachjes bij de wachtende kids. Grootste blikvanger was de op maat gemaakte ‘braafmeter’, een ludieke app waarmee de braafheid van de aanwezige kinderen razendsnel kon worden gemeten. Ook de mama’s en papa’s ontsnapten niet aan deze meeting.

Open bedrijvendag Ieper

Tijdens de Openbedrijvendag op 2 oktober zette de stad Ieper de deuren open van het nagelnieuwe administratief centrum Auris. Twee paparazzi zorgen voor ontelbare glimlachjes op de (lange) rode loper. Onze wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til bezocht 10 verschillende hotspots in de Ieperse binnenstad.

Dokter Social op consultatie tijdens Health & Care 2016

Eind september vond in Flanders Expo de Health & Carebeurs plaats, dé vakbeurs voor iedereen die actief is binnen de zorgsector. Softwareproducent Chipsoft contacteerde De Lachgasten voor de uitwerking van een originele blikvanger. Onze dokter Sociale zwierf drie dagen lang doorheen de expohallen voorzien van een (volledig zelf ontwikkelde) ipad-app. Met deze app werd op grappige wijze de gezondheid van de beursbezoekers getest. Men kon tevens konden deelnemen aan een leuke wedstrijd.

Callens & EMK viert 50ste levensjaar in stijl

Het Westvlaamse bedrijf Callens EMK vierde haar 50ste verjaardag in stijl. Verspreid over enkele dagen bezochten vele honderden genodigden het bedrijf. Tijdens de VIP-avond & de personeelsavond zorgden de Lachgasten voor een stijlvolle blikvanger op de rode loper. Onze Faceless Bell Boy fungeerde als zowel als wegwijzer & glimlachtovenaar.