Duizend bommen en granaten

Of we toevallig ook voor ‘levende stripfiguren’ konden zorgen ? Uiteraard ! Zowel Kapitein Haddock als de Jansen en Janssen zorgden voor ontelbare glimlachjes tijdens het event van Unizo-Antwerpen.

Gepersonaliseerde complimenten op vraag van Jobtalent

Op vraag van Jobtalent trok wereldkampioen complimentjesgeven Jean Til naar de 8 vestigingen van Jobtalent in 4 Vlaamse Provincies. Hij bedankte er de personeelsleden voor hun inzet & de resultaten die ze boekten en verraste hen ook met een reeks persoonlijke / op maat gemaakte complimenten. Jean Til introduceerde ook een unieke complimentjeswedstrijd waarbij de personeelsleden 1 dag vakantie konden winnen.

Wereldkampioen Complimentjesgeven 4 dagen aan de slag voor Kom op tegen Kanker

Wereldkampioen Complimentjesgeven Jean Til fungeerde tijdens het 1000-kilometer-evenement van Kom op tegen Kanker als anti-rook-ambassadeur. Op vier dagen trok hij langs vijf steden (Boechout, Leopoldsburg, Zottegem, Harelbeke & Mechelen) om er zoveel mogelijk niet-rokers te complimenteren. Voor de gelegenheid paste de wereldkampioen de kleuren van zijn outfit aan aan die KOTK-huisstijl. En ook de kraslotcomplimenten die hij uitdeelde sloten perfect aan bij de KOTK-boodschap. Ondanks dat het om een rookvrij evenement ging werden er wel ettelijke dames complimentjesgewijs in vuur en vlam gezet.

Nieuwe Skoda- en Seatshowroom succesvol geopend dankzij doordachte interventie van de arm der wet

​De opening van een nieuwe Skoda- en Seatshowroom in Herent bracht een ware volkstoeloop te weeg. Op vraag van Groep Ceulemenans kwamen Hoofdbrigadier De Meuter Gilbert & Inspecteur Van Dam René ter plaats om een en ander in goede banen te leiden. Na ettelijke identiteitscontroles, kleine berispingen & de verkeerstechnische begeleiding van enige mensenmassa’s konden beide showrooms probleemloos worden geopend.

Dokter Vancrombrugge & fitnesscoach Geoffrey een week lang te gast bij Atlas Copco

Maak kennis met fitnesscoach Geoffrey Ledos en deskundige spieren & botten Dr. Van Crombrugge. In het raam van de ‘week van de veiligheid’ waren zij de afgelopen week te gast bij Atlas Copco Wilrijk. Samen met ergonomiespecialisten Patrick & Elsie verzorgden zij vijf dagen lang ruim vijftig interactieve sessies rond het thema ‘ergonomie’. Een behoorlijke uitputtingsslag die echter probleemloos werd goedgemaakt door de ontelbare glimlachjes.

-
Bedankt Hallelujah - Happiness Heroes voor de fijne opdracht !
-