Mode-advies op maat voor Vivaldis-Interim

Onze modegoeroes zorgden voor lifestyle-consultancy & mode-advies tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vivaldis Interim. Aan de hand van een hypermoderne fashion-app werd bliksemsnel een personality-profile gemaakt. Het kleurrijke duo deelde ook met de glimlach hippe fashionbuttons uit.

Mode- en huwelijksadvies voor Pauwels Consulting

Op vraag van Pauwels Consulting verzorgde we twee acts tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Bij onthaal toverden modegoeroes Davy & Joerie glimlachjes en verstrekten ze het nodige mode-advies. In een tweede fase verbonden de enige echte Elvis & priest Ignatius enkele honderden koppels in de echt in een betoverende Wedding Chappel. (Met dank aan ITSYV.be voor de foto’s).

Stijlvolle Annonceurs-act voor Comopolis

De nieuwjaarsreceptie van verzekeraar Comopolis ontving dit jaar twee bijzonder gasten. Juriaan & Adriaan, onze twee Annonceurs, kondige in twee talen en in stijl de genodigden aan. In een tweede fase organiseerden ze een wandelende photoboot.

Laatste act van 2017 is een hoogvlieger

Er eens goed invliegen kan je ook letterlijk nemen. Onder de naam ‘Boarding 2018’ organiseerde Veaudeville op 31/12 een spetterend nieuwjaarsfeest. Enkele honderden gasten werden verwelkomd in een tot luchthaven / vliegtuig omgedoopte feestzaal. En uiteraard konden onze piloten er niet ontbreken om een en ander in goede banen te leiden.

Roltrapanimatie op maat voor A12-shopping

​Op vraag van A12-shopping (Schelle) ontwikkelde De Lachgasten samen met Animators United een act op maat. De klant wilde graag de nieuwe roltrap in the picture plaatsen, iets wat we met plezier ter harte namen. Hoofdinstructeur A. Monté verwelkomde de klanten met een korte infosessie omtrent de techniek achter en de werking van de nieuwe roltrap. Onervaren roltrapgebruikers kregen gratis een workshop roltrapgebruik. Aan de hand van een kleine praktische proef kon men ook een officieel roltrapdiploma bekomen. Vier dagen lang maakten vele honderden reizigers met een grote glimlach gebruik van de nagelnieuwe roltrap.