Drie socialdinstancing-acts op vraag van de stad Kortrijk

Op vraag van de Stad Kortrijk waren de Lachgasten drie dagen lang te gast in de drukste winkelstraten van de stad om er de kooplustigen - op een grappige / stijlvolle / ongedwongen manier - te wijzen op de veiligheids- en social distancing regels. Vrijdag leidden onze Marshalls het shoppingverkeer in goede banen, zaterdag vingen agenten Gilbert & Rene er - samen met hun uiterst origineel politioneel voertuig - ontelbare blikken en zondag toverden onze ambtenaren talrijke glimlachjes.

Plechtstatige verrassing voor de medewerkers van Prosafco

De medewerkers van Prosafco vierden een gemaskerd nieuwjaarsfeest/bal in het Izegemse Bierkasteel. Natuurlijk konden onze koninklijke annonceurs Joost & Adelbert niet op dit feestje ontbreken. In een eerste fase stonden zij uiteraard in voor de plechtige aankondiging der genodigden. Daarna deelde het duo oorkondes uit en werden er personen gezocht om in te kaderen.

The Bodyguards beveiligen de personeelsleden van Air Liquide

Met de lancering van ALBI 2020 hadden de mensen van Air Liquide een zeer belangrijk event op het programma staan. Om één en ander in goede banen te leiden werd een beroep gedaan op onze Agents K. & L. Die zorgden voor een discrete controle bij het onthaal & de nodige veiligheidsadviezen & instructies tijdens de receptie.

De bomma & den bompa tracteren de inwoners van de Luchtbal

Ontmoetingscentrum Luchtbal, recentelijk omgedoopt tot BLOC 2030, nodigde de bewoners van de wijk Luchtbal uit voor een nieuwjaarsreceptie met koffie & taart. Enigszins onverwacht daagden ook de bomma & den bompa op, die zowat iedereen in de wijk bleken te kennen. Ondanks zijn gehoorproblemen dook den Bompa net als in zijn jonge jaren achter de discobar. En na enig aandringen van de bomma draaide hij zelfs de openingsdans van hun huwelijksfeest.

Ontelbare bedankingen voor de medewerkers van Stedelijke Kinderopvang Antwerpen

De medewerkers van Stedelijke Kinderopvang Antwerpen bliezen verzamelen voor een Groeidag in Bluepoint Berchem. Om dit groei-idee van bij het onthaal aan te vatten werden onze bedankingsbutlers ingehuurd, die in eerste instantie de talrijke glimlachjes lieten groeien. Tijdens de lunch zorgden onze butlers voor meer diepgaande & gepersonaliseerde bedankingen.