Een stukje Duitsland in Antwerpen

Al voor de derde keer vond in Antwerpen het Oktoberfest plaats, de editie 2018 lokte ruim 1.500 feestvierders. Om één en ander in goede banen te leiden werd de grens tussen Antwerpen & het Oktoberfest bewaakt door een uiterst professionele & ook zeer strenge Zollbeambte.

Complimenten als glimlachpilletjes voor Labophar

Tijdens de driedaagse beurs Pharmanology (Brussels Expo) ving onze complimentenman Jean Til blikken & toverde hij glimlachjes op vraag van Labophar. Jean was niet alleen de eyecatcher maar stond ook nog model voor de aankleding van de stand.

Heropening van Bibliotheek Tienen is voorpaginanieuws

De bibliotheek Tienen opende na een grondige herinrichting de deuren en dat verdiende de nodigde persaandacht ! De Lachgasten zorgde voor een originele Paparazzo die niet alleen instond voor een origineel welkom maar ook voor een reeks fantastische foto’s.

Een animatie in een piepkleine lift ? Dakkan !

Of we toevallig voor een zeer kleinschalige animatie konden zorgen (lees : anderhalve vierkante meter) ? Uiteraard ! Hoofdinstructeur A. Sans Soeur begeleidde twee avonden lang de toeschouwers van/voor het Dakkan-festival. Een wolkenkrabber in de Antwerpse wijk Luchtbal vormde het unieke decors voor 4 spoken-word voorstellingen. Onze liftinstructeur zorgde voor een onvergetelijke reis naar de 21e verdieping.

Mr. Binary & Mr. Digit leiden Remmicom naar ‘the future’

Software-ontwikkelaar Remmicom nodigde tijdens een unieke tweedaagse haar klanten uit voor een blik naar de toekomst. Onze misters Digit & Binary controleerden of de genodigden ‘futureproof’ waren en keken tijdens het diner door een speciale bril naar de toekomst.