Jean Til complimenteert niet-rokers tijdens de 1000km van Kom op tegen Kanker

Voor het tweede jaar op rij was Jean Til Wereldkampioen Complimentjesgeven te gast tijdens de 1000km-vierdaagse van Kom op tegen Kanker. In de middagsteden Antwerpen, Zedelgem, Diest en Oudenaarde én tijdens het slotevenement in Mechelen bedankte hij zoveel mogelijk niet-rokers met wonderlijke complimenten recht uit zijn hart. Rokers onderwierp de drievoudige wereldkampioen aan een unieke complimentjeshypnose om zo het nodige zelfvertrouwen krijgen om met roken te stoppen. Als klein puzzelstukje van de grote Kom op tegen Kanker-familie hielp Jean Til mee om een unieke recordopbrengst van € 5.700.000 te bekomen.
-
foto’s : Lieven De Cock - Digitalclickx

Persmuskieten kleuren zomerfeest Unizo

Het was onze persmuskieten ter ore gekomen dat Unizo verzamelen blies voor een groot Zomerfeest op/in het wonderlijke domein Teunenberg in Olen. Mario & Frédérico zorgde er uiteraard voor een hele reeks primeurs, ontdekte de nodige smeuïge verhalen & legden uiteraard een reeks licht-bezwarende scenes vast op de foto.

Verkiezingscomplimenten bij Open VLD en CD&V

Omdat de verkiezingscampagne best nog wel wat complimenten kon gebruiken nodigden zowel CD&V (gezinsdag in Plopsaland) als Open VLD (slotmeeting in de Oude Vismijn, Gent) Wereldkampioen Complimentjesgeven Jean Til uit. De drievoudige wereldkampioen liet harten gloeien, toverde glimlachjes & liet menig politicus sprakeloos achter.

Bedankinsbutlers voor Pleegzorg Oost-Vlaanderen

Onze butlers Rosalind & Pierre bezorgden 400 Pleegzorg-professionals een originele dankuwel op vraag van Pleegzorg Oost-Vlaanderen. Terwijl Rosalind gepersonaliseerde merci’s ronddeelde toverde Pierre glimlachjes met zijn originele bedanking-op-maat-app.

-

foto’s (c) Kaat DM

Presentator, vliegende reporter & hoofdbrigadier tijdens ACCE 2019

Brasschaat was twee (koude & natte) dagen lang het mekka van de autoliefhebber tijdens Antwerp Classic Car Event. De Lachgasten vertolkte afwisselend de rol van presentator / vliegende reporter / hoofdbrigadier Gilbert De Meuter.
-
Foto’s : (c) Jean De Cort