Wereldkampioen Complimentjesgeven 4 dagen aan de slag voor Kom op tegen Kanker

Wereldkampioen Complimentjesgeven Jean Til fungeerde tijdens het 1000-kilometer-evenement van Kom op tegen Kanker als anti-rook-ambassadeur. Op vier dagen trok hij langs vijf steden (Boechout, Leopoldsburg, Zottegem, Harelbeke & Mechelen) om er zoveel mogelijk niet-rokers te complimenteren. Voor de gelegenheid paste de wereldkampioen de kleuren van zijn outfit aan aan die KOTK-huisstijl. En ook de kraslotcomplimenten die hij uitdeelde sloten perfect aan bij de KOTK-boodschap. Ondanks dat het om een rookvrij evenement ging werden er wel ettelijke dames complimentjesgewijs in vuur en vlam gezet.

Nieuwe Skoda- en Seatshowroom succesvol geopend dankzij doordachte interventie van de arm der wet

​De opening van een nieuwe Skoda- en Seatshowroom in Herent bracht een ware volkstoeloop te weeg. Op vraag van Groep Ceulemenans kwamen Hoofdbrigadier De Meuter Gilbert & Inspecteur Van Dam René ter plaats om een en ander in goede banen te leiden. Na ettelijke identiteitscontroles, kleine berispingen & de verkeerstechnische begeleiding van enige mensenmassa’s konden beide showrooms probleemloos worden geopend.

Dokter Vancrombrugge & fitnesscoach Geoffrey een week lang te gast bij Atlas Copco

Maak kennis met fitnesscoach Geoffrey Ledos en deskundige spieren & botten Dr. Van Crombrugge. In het raam van de ‘week van de veiligheid’ waren zij de afgelopen week te gast bij Atlas Copco Wilrijk. Samen met ergonomiespecialisten Patrick & Elsie verzorgden zij vijf dagen lang ruim vijftig interactieve sessies rond het thema ‘ergonomie’. Een behoorlijke uitputtingsslag die echter probleemloos werd goedgemaakt door de ontelbare glimlachjes.

-
Bedankt Hallelujah - Happiness Heroes voor de fijne opdracht !
-

Gilbert & René organiseren WODKA-controles voor Recordbank

Hoofdbrigadier De Meuter Gilbert & Inspecteur Van Dam René voerden bij verrassing een WODKA-controle uit tijdens het Recordbankfeestje in Eventlounge Brussels. In functie van het resultaat werden de genodigden geadviseerd al dan niet zelf achter het stuur te kruipen. En uiteraard werd er geregeld proces verbaal opgemaakt.

Full Service Butlers voor OZ-Ziekenfonds

​Op een full-service-event van OZ-Ziekenfonds zorgden onze butlers Pierre & James voor een uitgekiend full-service-welkom. Aan de hand van een stijlvolle menukaart konden de genodigden hun verwelkomingsservice zelf kiezen / samenstellen. Tijdens het verdere verloop van het evenement zorgden Pierre & James voor grote & kleine services op maat.