Smokey Joe

Joe is een hoogopgeleide en zeer ervaren butler. Hij heeft zich de voorbije jaren toegelegd op het assisteren & bedienen van hooggeplaatste gasten in rookruimtes en op rookplaatsen. Joe beheert de rookruimte als ware het een sterrenrestaurant. Zijn gasten beleven de VIP-rookexperience van hun leven.

Joe is een professional pur sang. Naast zijn jarenlange ervaring kan hij ook terugvallen op enkele exclusieve materialen : een uitgebreide collectie asbakken & aanstekers, gepersonaliseerde tafeltjes, draadloze rookafvoer, een breed scala aan ademverfrissers, classical smoke-music, enz ... Joe voorziet al wat nodig is om het comfort van de roker te garanderen.

Joe is ook in een ‘sanitaire versie’ beschikbaar waarbij hij het sanitair van uw event runt al ware het een viersterrenhotel. Ook hier is het concept tot in de puntjes uitgewerkt om uw genodigden een totaalbeleving te geven.

Omschrijving

Zéééééér grappige act op een onverwachte plaats. Waar de rookruimte doorgaans een ‘achterafje’ is, maakt Joe van het rookgebeuren en echte VIP-beleving. Hebt u een andere expertise/missie waarbij Joe zou passen dan staan we hier zeker voor open.

Praktisch

U zorgt zelf voor een rooktentje, rookruimte of afdak, enkele partytafeltjes (liefst met tafelrok), basisverlichting, een stroomaansluiting & (indien mogelijk) enkele afbakeningslintjes/paaltjes. Joe zorgt voor alle andere materialen.

Standaard : 150 minuten aaneensluitend | maatwerk mogelijk