Humor4Business

U wil graag een (humoristisch) blikvanger voor uw business-event maar u hebt wat koudwatervrees ? Dan stellen wij u graag gerust ! Bij De Lachgasten kan u terecht voor een act met klasse & standing. De humor die wij brengen is fijnzinnig, doordacht & positief. Uw gasten worden geenszins “lastiggevallen”. Onze aanpak is altijd open, eerlijk, stijlvol én vrijblijvend.

Seminarie, congres, beurs, opendeur, dag van de klant,personeelsfeest ... wij zorgen voor een klassevolle blikvanger. Indien gewenst integreren wij uw boodschap / thema / product / campagne in onze act.

Omschrijving

De voorbije maanden werkten wij o.a. voor Heineken, Mercedes Antwerpen, European Patent Agency, Ergo Verzekeringen, Pauwels Consulting, diverse steden en gemeenten, Studiebureel Heedfeld, Unizo, VKW-ondernemersplatform, Fintro, Monard d’Hulst, Skoda, bouwbedrijf Dillen, 3INVEST, De Lijn, diverse culturele centra, Ondernemend Temse,
AC -restaurants, Dag van de Mens, Artevelde Hogeschool, Knack, Hebbes.be, enz ...

Praktisch

U wil een beetje humor in uw bedrijf, op uw business-gerelateerd evenement, beurs, ... maar aarzelt een beetje ? Contacteer ons en laat u overtuigen.

Beurs- of festivalanimatie

Blikvanger nodig op uw beurs(stand) ? In functie van uw missie werken we graag een act op maat uit ! Onze acts kunnen worden ingezet als pure eyecatcher en toeleider maar evenzeer een (inter)actieve dialoog aangaan met uw bezoeker.

Omschrijving

Wij ontwikkelen krachtige ambassadeurs voor uw product en/of merk. Eén- of meertalig, humoristisch of au serieux. Ten allen tijdens stijlvol & professioneel.

Praktisch

Wij ontwikkelden acts op maat voor oa. Unilever (Java Beurs), Knack (Boekenbeurs), Hebbes (Immobeurs), Toerisme Vlaanderen (Horeca Beurs), Chipsoft (Health & Carebeurs), ...

Piere Le Maîttre

Pierre Le Maitre is Vlaanderens meest gerenommeerde butler. Hij volgde opleidingen in Londen, Parijs, New York & Kazachstan en werkte onder meer voor Queen Elisabeth II (hoofdverantwoordelijk voor de schoothondjes), Koningin Fabiola (verantwoordelijke haartooi & protocol) en Brad Pitt (personal assistant van moemoe Pitt).

Pierre is een discrete (nu ja ...), standingvolle, toegewijde en uiterst professionele regelneef die met de glimlach uw evenement en of missie in goede banen leidt.

Omschrijving

Pierre is een ideale blikvanger op beurzen & seminars. Desgewenst kan hij ook op feesten worden ingezet. Voorwaarde voor deze act is dat er effectief een en ander te regelen valt.

Praktisch

Flexibele act, diverse scenario’s mogelijk. Pierre kan zich op één opdracht toeleggen (bijv. onthaal) of all round aanwezig zijn. Een en ander is vlot af te stemmen op uw wensen, timing & aanpak.

Smokey Joe

Joe is een hoogopgeleide en zeer ervaren butler. Hij heeft zich de voorbije jaren toegelegd op het assisteren & bedienen van hooggeplaatste gasten in rookruimtes en op rookplaatsen. Joe beheert de rookruimte als ware het een sterrenrestaurant. Zijn gasten beleven de VIP-rookexperience van hun leven.

Joe is een professional pur sang. Naast zijn jarenlange ervaring kan hij ook terugvallen op enkele exclusieve materialen : een uitgebreide collectie asbakken & aanstekers, gepersonaliseerde tafeltjes, draadloze rookafvoer, een breed scala aan ademverfrissers, classical smoke-music, enz ... Joe voorziet al wat nodig is om het comfort van de roker te garanderen.

Joe is ook in een ‘sanitaire versie’ beschikbaar waarbij hij het sanitair van uw event runt al ware het een viersterrenhotel. Ook hier is het concept tot in de puntjes uitgewerkt om uw genodigden een totaalbeleving te geven.

Omschrijving

Zéééééér grappige act op een onverwachte plaats. Waar de rookruimte doorgaans een ‘achterafje’ is, maakt Joe van het rookgebeuren en echte VIP-beleving. Hebt u een andere expertise/missie waarbij Joe zou passen dan staan we hier zeker voor open.

Praktisch

U zorgt zelf voor een rooktentje, rookruimte of afdak, enkele partytafeltjes (liefst met tafelrok), basisverlichting, een stroomaansluiting & (indien mogelijk) enkele afbakeningslintjes/paaltjes. Joe zorgt voor alle andere materialen.

Standaard : 150 minuten aaneensluitend | maatwerk mogelijk

Faceless Bell Boy

Faceless Bell Boy is een ware blikvanger. Hij mag dan al geen woord zeggen, toch heeft iedereen hem gezien (én begrepen). Zijn postuur van bijna 2 meter groot zit daar zeker voor iets tussen. En dan is er natuurlijk het feit dat zijn gezicht ontbreekt.

Faceless Bell Boy is dé aangewezen man om op uw rode loper of nabij uw (plechtstatige) inkom te posteren. Hij heet u gasten welkom en wijst hen de weg. Indien gewenst brengt hij een bepaalde boodschap (uw logo of thema, ...), object of locatie onder de aandacht. Kortom : hij is een allround blikvanger & wegwijzer.

Faceless Bell Boy heeft dan wel geen stem of gezicht, dat wil niet zeggen dat hij niet communiceert. Met een simpel gebaar maakt hij zijn bedoelingen duidelijk. Geen strenge blik, geen geheven stem en toch straalt hij een immens gezag uit…

Faceless Bell Boy is op een of andere manier fotomagnetisch geladen. Overal waar hij opduikt worden fototoestellen en smartphones bovengehaald. Hij wordt geshared, getweet, gefacebooked & geïnstagramd. Met de glimlach ... al is die niet zichtbaar ...

Omschrijving

Typische onthaalact / eyecatcher. Kan ook worden ingezet als toeleider / blikvanger in business-context (beurs, opendeur, dag van de klant, ...). Deze act kan eventueel gecombineerd worden met een andere act uit ons aanbod zoals The Bodyguards of Jean Til.

Praktisch

De duurtijd van deze act is enigszins afhankelijk van het aantal gasten (+ uw timing). Faceless kan ook worden ingezet om iets uit te delen en/of onder de aandacht te brengen. Ook om mensen van A naar B te begeleiden is Faceless een ideale blikvanger.

Gilbert en René

Gilbert en René zijn twee agenten van ver voor de politionele eenmaaking. Getooid in een officieel uniform en gewapend met een officieel onderzoeksmandaat bevragen, begeleiden, bevelen en begoochelen ze uw genodigden. Dankzij hun gewiekste speurneus, hun jarenlange ervaring & hun diepgaande kennis van zowat elke materie ontdekken ze de ene na de andere overtreding. Als rasechte ambtenaren volgen Gilbert & René nauwkeurig de administratieve & reglementaire geplogenheden. Gelukkig willen ze uw feestje niet vergallen, aan de hand van een eenvoudig boete kunnen grote & kleine overtredingen ad hoc worden geregeld.

Als u het lief vraagt kunt u Gilbert & René ook betrekken bij uw missie : mensen begeleiden van A naar B, stiltebewaking, applausregulering, enz ... er zijn geen betere regelneven dan Gilbert & René.

Omschrijving

Gilbert & René zijn een zeer publieksvriendelijke act, zeer geschikt voor de wat grotere feestjes. Gilbert & René spelen zonder problemen in op de locatie, het thema van het feest en/of de bezigheden van uw bedrijf.

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) en receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een act van 60 minuten richt zich hoofdzakelijk op het onthalen van uw genodigden. Indien nodig zorgen Gilbert en René voor toeleiding naar een bepaalde persoon / locatie / object (huwelijkskoppel, inschrijvingsbalie, vestiaire, ...).

 • Korte verrassingsact : 60 minuten
 • Volledige animatie : 120 minuten
 • Verlenging per 30 minuten mogelijk

 • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act

Paparazzi

“Nieuwsmaken” is een kunst. Een kunst die door onze paparazzi perfect wordt beheerst. In opdracht van een roddelblad, obscure tv-zender of ‘lokale gazet’ gaan ze op jacht naar scoops. Tijdens hun zoektocht laten ze zich door niets of niemand tegenhouden.

Getooid in een old-style trenchcoat & gewapend met fototoestel, camera of notablok wachten ze ongeduldig op hun prooi : uw gast. In iedere aanwezige herkennen ze een BV of BW (bekende wereldbewoner), het slachtoffer in kwestie wordt meteen geconfronteerd met de laatste nieuwe roddels, anonieme getuigenissen of pittige quotes. Een sensueel kleedje, een opvallend kapsel, hippe schoenen of een vintage das, alles kan aanleiding geven tot een (welliswaar kortstondig) diepte-interview.

De paparazzi voelen zich uitermate thuis op uw rode loper. Reikt u Oscars uit, knipt u een lintje door, vertoont u iets op het grote scherm of sluit uw event aan bij de wereld van Hollywood, dan zijn de Paparazzi een niet te missen blikvanger. Wilt u uw event nog iets meer cachet geven, kijk dan even naar onze act The Bodyguards. Onze veiligheidsagenten slagen er als geen ander in uw gasten als VIPS te onthalen en houden met graagte paparazzi & andere persmuskieten in bedwang.

Omschrijving

Dynamische blikvanger in rode-loperstijl. Zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. In functie van aantal gasten, budget, andere aanwezige acts ... kan gekozen worden voor een act met 1 of meerdere acteurs.

Voor grotere feesten is een combinatie met onze Bodyguards zeker een aanrader !

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) en receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een act van 60 minuten richt zich hoofdzakelijk op het onthalen van uw genodigden. Tijdens dit onthaal verwelkomen ze uw gasten als ware VIPS. Indien nodig zorgen ze voor toeleiding naar een bepaalde persoon / locatie / object (huwelijkskoppel, inschrijvingsbalie, vestiaire, ...).

Tijdens de tweede fase mengen ze zich tussen uw gasten en wijzen hen er hen der op allerhande gevaren. Ook bij plechtstatige momenten (speeches, ...) leiden ze een en ander in (goede) banen. The Bodyguards kunnen eveneens als allround blikvanger worden ingezet.

 • Korte verrassingsact : 60 minuten
 • Volledige animatie : 120 minuten
 • Verlenging per 30 minuten mogelijk

 • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act

De Annonceur(s)

Annonceur (lees : deursuppoost) was een zeer begeerde job ten tijde van de Renaissance. Als professionele verwelkomers onthaalden zij de genodigden met de nodige egards.

Onze annonceurs hebben een stem als een klok. Ten gepaste tijden laten zij aan de reeds aanwezige gasten weten wie er arriveert. Elke dame en heer krijgen een eerbiedwaardige titel toebedeeld. Hierbij laten onze annonceurs zich inspireren door de outfit / echte naam / mededeling van uw genodigden. De annonceurs kunnen ook worden ingezet voor het begeleiden van uw gasten van A naar B, aankondigen van sprekers, tafelindeling, enz ...

Verder bieden zijn tijdens receptie of walking diner ook een uniek kader aan voor selfies/foto’s ...

Omschrijving

Onthaalact die zich thuis voelt op feesten met veel genodigden en/of themafeestjes met een historische insteek of locaties (kasteel, burcht, oude hoeve, enz ...)

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) de receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een verrassingsact van 60 minuten behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Korte verrassingsact : 60 minuten
 • Volledige animatie : 120 minuten
 • Verlenging per 30 minuten mogelijk

 • Ook inzetbaar als straattheateract en/of op publieke events

Davy en Joerie

Televisiefenomeen Jani mag dan al geen blad voor de mond nemen, waar hij de mosterd vandaan haalde zal hij zeker verzwijgen ! Davi Indapoupolis & Joeri Makikoukis zijn twee fashiongoeroes & stijlconsulenten die de voorbije twee decennia de Griekse media beheersten. Hun fashion en lifestyleprogramma’s werden door miljoenen Grieken bekeken. In hun geboortedorp Omofyfilos (op het eiland Lesbos) werden zelfs twee (enkelrichting)straten naar hen genoemd.

Met de komst van de Griekse crisis gingen beide heren op zoek naar een betere afzetmarkt. Via hun beroemde dorpsgenoot Jani kwamen ze al snel in België terecht. Onderhandeling met diverse TV-zenders zijn volop aan de gang, maar ondertussen vertonen beide heren hun kunsten op feesten én events.

Omschrijving

Zeer grappige & verbale act die duidelijk inspeelt op de overload aan fashion-gerelateerde programma’s op tv. Davi en Joei onthalen uw gasten op sympathieke, doch rechtvoorderaapse wijze. Professioneel stijladvies wordt afgewisseld met de nodige levenswijsheden, quotes van celebrities & razendsnelle analyses. Davy en Joeri gebruiken spitstechnologie (de Gay-O-Metric) én delen hippe cadeautjes uit (buttons). Een zeer afwisselende act met een hoog glimlachgehalte !

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) de receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een verrassingsact van 60 minuten behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Korte verrassingsact : 60 minuten
 • Volledige animatie : 120 minuten
 • Verlenging per 30 minuten mogelijk

 • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act

The Bodyguard(s)

Het gevaar schuilt in een klein hoekje. Zo klein, dat een (normaal) mens het amper opmerkt, het gevaar aan zich voorbij laat gaan ... Gelukkig zijn er The Bodyguards. Ze zijn zwart, groot(s), getraind en ontwapenend. Zij horen, zien, voelen en ruiken alles. Met ware doodsverachting springen ze voor u en uw gasten in de bres. Onze Agents onthalen u en uw gasten als echte VIPS. Ze wijzen u oponverwachte gevaren, escorteren belangrijke figuren, screenen verdachte individuen en cleanen de ruimte van elk gevaar. Waar nodig duiken ze in hun materiaalkoffer & zetten ze de nodige hi-tech snufjes in.

Omschrijving

Laat u niet afschrikken door het ‘veiligheidsgegeven’, The Bodyguards zijn eigenlijk teddyberen in maatpak. Ze creëren een compleet eigen denkwereld. Hun buitensporige aanpak, inventieve oplossingen & opvallende materialen laat niemand onberoerd. Voor grotere feesten is een combinatie met de Paparazzi zeker een aanrader !

Praktisch

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) en receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten). Een act van 60 minuten richt zich hoofdzakelijk op het onthalen van uw genodigden. Tijdens dit onthaal verwelkomen ze uw gasten als ware VIPS. Indien nodig zorgen ze voor toeleiding naar een bepaalde persoon / locatie / object (huwelijkskoppel, inschrijvingsbalie, vestiaire, ...).

Tijdens de tweede fase mengen ze zich tussen uw gasten en wijzen hen er hen der op allerhande gevaren. Ook bij plechtstatige momenten (speeches, ...) leiden ze een en ander in (goede) banen. The Bodyguards kunnen eveneens als allround blikvanger worden ingezet.

 • Korte verrassingsact : 60 minuten
 • Volledige animatie : 120 minuten
 • Verlenging per 30 minuten mogelijk

 • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act

Jean Til Wereldkampioen Complimentjes Geven

Op zoek naar een originele, stijlvolle, prikkelende & warmhartige act ? Jean Til wereldkampioen complimentjesgeven, is een unieke blikvanger die iedereen zal verbazen & bekoren ! Intrinsiek talent, gecombineerd met jarenlange training maken dat Jean als geen ander de discipline van het complimentjesgeven beheerst. Jean is een wonderlijke glimlachtovenaar die op meesterlijke wijze inspeelt op al uw zintuigen. Hij zet daarbij enkele zeer originele hulpmiddelen in zoals de complimentjesparaplu, de compliment-o-matic, enz ...

Laat u niet misleiden door het wat bravere uiterlijk van deze act. Achter het wat saaie brilletje schuilt onze meest humoristische / originele / verrassende / afwisselende act. Jean Til zorgt gegarandeerd voor vuurwerk ! Waar hij ook verschijnt, zijn aanwezigheid laat niemand onberoerd. U en uw gasten zullen zijn aanwezigheid nog lang heugen. De wereldkampioen prikkelt, verrast en beloont iedereen met een reeks fonkelende, doelgerichte en op maat gemaakte complimenten.

Omschrijving

Onze absolute topact, uiterst origineel, boordevol fijne humor, menselijke warmte & feel good. Jean gebruikt interactieve gadgets (complimentjesapp op de iPad / complimentjesautomaat / complimentjespuzzel / ...) en zéér origineel verbruiksmateriaal (complimentjeskrasloten). De act wordt ‘levensecht’ gespeeld, elke opdracht opnieuw keren er mensen huiswaarts in de veronderstelling de échte wereldkampioen complimentjesgeven te hebben ontmoet !

Praktisch

Jean Til is niet alleen onze meest originele/grappige/verrassende act, het is tevens onze meest flexibele. Jean Til is multi-inzetbaar : feest, evenement, bedrijfs- of businessevent, opendeurdag, straattheater, verrassingsact, ... De act kan zowel worden ingezet voor onthaal / receptie / (walking diner) / ...

 • Korte verrassingsact : 60 minuten
 • Volledige animatie : 120 minuten
 • Verlenging per 30 minuten mogelijk

 • Inzetbaar voor publieke events & als straattheater-act